Aveti nevoie de un site web de prezentare? Agentia CostiDesign va sfatuieste cum sa fie realizat

Ce motive au antreprenorii informati sa lucreze cu agentii care ofera servicii de creare a unui site prezentare?  Competitivitatea in mediul online este mai acerba azi in comparatie cu “ieri” si va fi mai mare “maine” in comparatie cu azi. Pentru a creste si a atinge performanta, orice business are nevoie de un site capabil sa intre in aceasta competitie, in care ce mai buni ocupa primele locuri din topurile de profil.

Sa ai un site care sa nu raspunda nevoilor actuale e ca si cand ai detine un autovehicul pe care nu il alimentezi. Nu va merge! Un site de prezentare bun raspunde nevoilor utilizatorilor online, oricare ar fi acestea. Pentru ca un site sa poata fi considerat performant trebuie sa poata fi parcurs de pe orice gadget, inclusiv de pe telefonul mobil, sa fie in concordanta cu noii algoritmi de cautare Google, sa functioneze impecabil – paginile sale sa se incarce rapid s.a.m.d.

Ce va recomanda agentia de web design CostiDesign.ro?

CostiDesign este o agentie pe a carei experienta se poate conta, deoarece are o activitate neintrupta din anul 2007 pana astrazi.  Ne sfatuim clientii incepand din ziua in care ne cunoastem si chiar dupa ce cream site-ul, pentru ca stim cat de important este ca un website bine creat sa fie ulterior la fel de bine promovat.

Orice site de prezentare pleaca de la o idee a unui concept gandit personal de antreprenor sau impreuna cu un specialist in webdesign care il sfatuieste.

Criterii care pot asigura crearea unui site de prezentare performant

In principiu, un site de prezentare poate fi standard, business sau de creatie,  sa aiba un anumit numar de pagini, stabilite in functie de aspectele relevante pentru afacere, si anumite module integrate. Considerati ca este suficient? Nu, nu este!

Iata ce alte criterii pot face diferenta dintre un website de succes si unul creat doar pentru ca trebuie sa existe:

Designul site-ului: Un site de prezentare este precum cartea de vizita atat de mult utilizata in mediul fizic, motiv pentru care prima impresie a potentialului client trebuie sa fie la superlativ. Pentru a atrage utilizatorii online, un website trebuie indeplineasca anumite conditii:

  • sa contina culori potrivite afacerii, fara a se exagera totusi;
  • sa fie reprezentat de un logo sugestiv;
  • textul trebuie sa fie usor de citit – de regula, negru pe alb dovedeste ca este o alegere castigatoare, iar fonturile trebuie sa fie lizibile;
  • grafica trebuie faca sens si sa contribuie la varietatea paginii intr-un mod potrivit;
  • pozele pentru produse trebuie sa fie profesionale, de o calitate semnificativa pentru a atrage vizual potentialul client;
  • si, inca ceva: un site simplu asigura posibilitatea ca vizitatorii sai sa se concentreze pe mesaj si nu pe efecte gandite sa ii impresioneze.

Continutul site-ului

In mod cert trebuie sa fie informativ,  relevant pentru afacere, pentru a atrage, bine organizat si continuu actualizat. Specialistii de la CostiDesign ofera servicii profesionale de creare site web va sti ce cuvinte cheie sa foloseasca, astfel incat site-ul sa fie bine promovat ulterior. servicii profesionale

Alte aspecte care conteaza includ:

  • pagini de socializare integrate;
  • variante in mai multe limbi daca este cazul;
  • varianta responsive, pentru mobil.

Ulterior crearii, foarte importanta este promovarea site-ului. Strategiile de marketing sunt utilizate eficient de catre specialisti, astfel incat site-ul sa atraga cat mai multi vizitatori.