Baze de date firme nou infiintate – o noua sursa de clienti pentru afacerea ta

Va puteti upgrada propria dvs.  baza de clienti cu bazele de date de firme nou infiintate puse la dispozitia dvs. de catre firma noastra.

Daca printre clientii dvs. se numara alte companii, pentru cresterea afacerilor dvs. va recomandam o „arma” cu eficatitate garantata: bazele de date specializate de potentiali clienti.

Eficienta campaniei dvs. de prospectare de noi clienti depinde de criteriile de selectie (sau “targetare”) aplicate. Dupa cum se stie, timpul nostru este o resursa limitata si neregenerabila (exemplu:  un om de vanzari are un „buget de timp” total de 21,5 zile/luna x 8 ore/zi = 172 ore/luna ), batalia se duce pentru a obtine cat mai multi clienti finali (vanzari) dintr-o lista (baza de date) prospectata

Client Solutions Group va pune la dispozitie baze de date specializate pentru ambele variante de lucru:

1)        Baze de date firme Romania selectate pe criteriile dorite de dvs.:

Aveti posibilitatea de a accesa si interfata online de cautare de baze de date firme, conform criteriilor dorite de dvs. care va ofera o targetare foarte precisa a potentialilor clienti vizati, cele mai importante criterii de selectie fiind dupa: judet(e), oras(e), domenii de activitate CAEN, cifra de afaceri, profit, numar de salariati, anul infiintarii.

2)        Baze de date firme nou infiintate cu livrare zilnica sau saptamanala prin email, pe baza de abonament, din judetul (judetele) dorite:

Abonamentul firme nou infiintate cu livrare zilnica este solutia, daca sunteti – de exemplu – furnizor de servicii de telefonie mobila, case de marcat, etc Daca in domeniul dvs. oferta si preturile sunt „aliniate”, iar concurenta este “dura”, sa fiti primul care suna si oferteaza devine un avantaj esential si decisiv in lupta cu concurentii dvs ! In aceste cazuri, a suna clientii a doua zi echivaleaza cu a nu mai putea „prinde” aproape nici un client ! Din informatiile existente (la data redactarii prezentului articol), suntem singura firma din Romania care poate oferi acest serviciu zilnic (la ora 08.30 primiti prin email fisierul cu informatiile respective, mai multe detalii gasiti pe site)

– Abonamentul firme nou infiintate cu livrare saptamanala poate fi suficient uneori, de exemplu atunci cand datorita distantei, ofertei etc., faptul ca sunati cu cateva zile in plus sau in minus nu mai este un aspect esential – potentialii clienti urmand sa va dea prima comanda odata ce au aflat de oferta firmei dvs.

Optand pentru acest tip de abonament veti primi odata pe saptamana prin email fisierul cu informatiile corespunzatoare firmelor nou infiintate in ultimele 7 zile.

Acesta are un pret foarte accesibil (detalii pe site), iar achizitionarea lui se poate face online, cu cardul.

Avantajele dvs. – vedeti si oferta speciala baze de date firme pe site:

1) Oferim cel mai mare grad de completare al bazei de date dintre toti furnizorii, cu cele mai multe date de contact (exemplu: cifre la data de 2 aprilie 2020, pentru date acualizate vizitati site-ul):

– 647.132 firme cu ultimul bilant anual depus, dintr-un total de 948.907 firme active si in functiune
– 710.005 firme cu cel putin un telefon mobil de contact
– 354.690 firme cu cel putin un telefon fix de contact
– 259.934 firme cu cel putin o adresa de email
– peste 2.156.000 persoane de decizie, administratori si alte functii (HR, Logistic, IT, Economic, C-level, etc)

2) Update trimestrial sau mai des;

3) Cel mai redus pret/firma;

4) Suntem furnizor de incredere, vedeti referinte pe site.

Aveti alte cerinte ? solicitati gratuit un inventar personalizat si oferta de pret – contactati-ne pe site