Te tentează ofertele de angajare în videochat? Contactează echipa WOW Agency!

Ce înseamnă să ai un job la WOW Agency?

Multe tinere nu își găsesc curajul sa-și urmeze visul și să devină modele într-un studio de videochat, considerând că nu îndeplinesc toate cerințele. Chiar și atunci când decid să încerce și încep să caute o ofertă de angajare videochat, descoperă o multitudine de studiouri, iar alegerea unei singure opțiuni poate deveni dificilă.

Dacă și tu ești în una dintre cele două situații de mai sus, atunci ai ajuns unde trebuie!

WOW Agency recrutează constant noi modele, dorind să clădească o relație profesională bazată pe încredere. Echipa Wow Agency își dorește să fie un bun partener de business pentru modelele sale, oferind toate beneficiile pe care le aduce un job într-un studio de videochat.

Un job la WOW Agency nu înseamnă o simplă angajare. Un job la WOW Agency înseamnă că vei face parte dintr-o echipă de profesioniști, care îți vor oferi tot sprijinul pentru ca tu să devii un model de top.

Echipa WOW este formată din oameni cu o experiență de aproape 20 de ani în domeniu. Spre deosebire de alte studiouri de videochat, Wow Agency nu îți oferă o simplă angajare, ci devine partenerul tău sincer de business.

Un model WOW Agency primește, în oferta de angajare, fie un comision de 60%, fie o sumă garantată de 6.000 de lei în primele 6 luni de lucru (adică 2.000 de lei în 2 săptămâni). Cu alte cuvinte, partea financiară le este asigurată chiar și modelelor începătoare, care nu au mai lucrat deloc în videochat.

Dincolo de asta, pe termen lung, venitul tău se calculează ca procent din încasări, iar, în funcție de rezultate, poți ajunge la un procent brut de 60%, asta însemnând un net de 56%.

În plus, dacă alegi oferta de angajare WOW Agency te vei bucura și de bonusuri. Răsplătim periodic rezultatele excepționale și implicarea modelelor prin sume de bani, vacanțe premium, vouchere la saloane de înfrumusețare de top și multe, multe alte surprize pe care le vei descoperi pe parcurs.

Ce ar mai trebui să știi despre Wow Agency?

Toate modelele trebuie să cunoască limba engleză la un nivel de bază, însă acesta este un criteriu flexibil, câtă vreme ești dispusă să înveți.

La WOW vei avea parte [în mod gratuit] de ședințe de machiaj profesional la fiecare intrare în tură. Vei participa la traininguri în cadrul cărora vei primi toate informațiile de care ai nevoie pentru a deveni un model de top.

Nu în ultimul rând, nu uita că WOW Agency nu caută simpli angajați, ci parteneri alături de care să crească. Te așteaptă un mediu de lucru modern și foarte plăcut, o locație ultra-centrală, cât și ore de îndrumare din partea unei echipe de profesionști, care te vor ajuta să evoluezi până la statutul de model de videochat top.

Vino să ne cunoaștem și să punem împreună bazele unei noi vieți pentru tine, o viață așa cum meriți – adică o viață WOW!