Beneficiile unei perne lombare Suporto

Popularitatea produselor fabricate din spumă cu memorie a crescut tot mai mult în ultimii ani, iar beneficiile acestora sunt incontestabile și evidente.

Pe lângă clasicele perne pentru dormit și saltele ortopedice, mai nou au apărut și perne pe care le poți folosi atunci când muncești sau când conduci.

Un astfel de produs este Perna Lombară de la Suporto, ce este o companie din Cluj-Napoca ce se ocupă cu comercializarea pernelor ortopedice din spună cu memorie.

De ce să alegi acest produs?

Perna pentru Suport Lombar a fost concepută special pentru a crește confortul și productivitatea la locul de muncă; ajutându-te să menții o postură corectă fără a depune prea mult efort. Astfel, vei ameliora, ba chiar preveni durerile lombare!

Perna Lombară este fabricată din spumă cu memorie de înaltă calitate, ce rezistă în timp și își păstrează proprietățile, rămânând la fel de nouă ca și în prima zi.

Perna are o husă detașabilă cu fermoar, ceea ce permite o curățare și întreținere foarte ușoară; și care este fabricată dintr-un material tip Cooling Mesh, ce permite aerisirea și respirația husei.

Aceasta mai este prevăzută cu un mâner pentru transportare facilă, și este compatibilă cu majoritatea scaunelor de birou sau mașină datorită curelei extensibile cu care este dotată.

Grijă pentru clienții Suporto

Suporto testează și îmbunătățește Perna pentru Suport Lombar în baza sugestiilor și recenziilor primite de la clienți, cu scopul de a fi mereu în pas cu necesitățile și nevoile clienților.

Astfel, te poți baza cu încredere pe faptul că vei primi un produs inovativ, ce îți va satisface nevoile și te va ajuta să îți îmbunătățești postura la locul de muncă.

Într-un final, cui se recomandă Perna pentru Suport Lombar? Am creat o scurtă listă ce te va ajuta să îți dai seama dacă te vei putea bucura cu adevărat de beneficiile unei perne lombare. Suporto recomandă acest produs:

  • Persoanelor care muncesc la birou;
  • Șoferilor ce conduc un timp îndelungat;
  • Femeilor însărcinate;
  • Persoanelor cu dureri în zona inferioară a spatelui;
  • Pacienților în proces de recuperare post operatorie;
  • Persoanelor ce suferă de sciatică sau de hernie de disc.