Beton amprentat si elicopterizat cu AlfaBeton.info

Ai un proiect nou de amenajare exterioara? Iti propunem pavajul din beton continuu din beton amprentat sau beton elicopterizat.

Avantajele acestui pavaj sunt date de rezistenta sporita datorita clasei de beton utilizate, executia rapida a proiectului (2-3 zile in functie de suprafata), costul avantajos pe metru patrat, dar si esteticii oferite.

Betonul amprentat este un tip de pavaj continuu din beton monolit care exista de peste 50 de ani si poate fi executat in orice forma, folosind o multitudine de culori si imitand o varietate de modele din natura. De exemplu, putem executa o terasa din beton cu imitatie de lemn folosind orice culoare dorita din gama de culori disponibila.

Pe langa acest lucru, un beton amprentat se integreaza perfect in orice mediu si in functie de imitatia aleasa, putem avea un beton amprentat antiderapant sau mai neted.

Pentru a profita la maxim de estetica solului din beton amprentat, va rugam sa creati forme diverse cu alei si spatii de flori sau gradina. Puneti pe hartie un proiect care sa scoata in evidenta atat formele betonului amprentat, cat si natura cu culorile sale bogate.

Un ‘dezavantaj’ al betonului amprentat este necesitatea intretinerii. Mai exact, o suprafata din beton amprentat trebuie lacuita la o anumita perioada de timp pentru a-i mentine forma intacta si pentru a o proteja de fenomenele meteorologice sau anumite intemperii.

Pe langa betonul amprentat, un alt tip de sol care este folosit in special in domeniul industrial, este betonul elicopterizat. Putem, desigur, executa un beton elicopterizat in spatiile rezidentiale, fara nicio problema. Asadar, putem avea un astfel de sol atat pe o terasa, dar si in casa. Un sol din beton elicopterizat este caracterizat de suprafata foarte neteda si foarte dura. Aceasta pardoseala este obtinuta prin netezirea pana la efectul de oglinda a suprafetei de beton prin folosirea unor utilaje precum elicopter sau dubla. De asemenea, un beton elicopterizat poate fi executat in culori diverse: rosu, gri, negru, verde.

Asadar, in functie de necesitati, putem alege unul din aceste doua tipuri de pavaje, folosite atat in exterior, dar si in interior. Ca orice alt tip de material, aceste tehnologii pot avea beneficii si dezavantaje, asa ca, va rugam sa va informati inainte de a face o alegere pentru proiectul dumneavoastra. Noi, Alfa Beton, va recomandam pavajul din beton pentru ca este unul dintre cele mai dure si rezistente tipuri de pavaje existente pe piata la ora actuala.

Un alt lucru de care trebuie sa tineti cont este costul de executie al acestor pavaje. Va rugam sa inspectati piata, sa cereti mai multe oferte de la diversi executanti si sa le comparati. Un pret foarte mic ar trebui sa va puna pe ganduri si sa cereti mai multe lamuriri. De asemenea, un pret exagerat de mare nu inseamna neaparat o calitate superioara. In pretul pietei, un beton amprentat poate avea un cost de 100 – 200 ron pe metru patrat cu toate materialele incluse. Alfa Beton a sesizat in ultimii ani o lipsa totala de transparenta, un numar foarte mare de executanti neexperiementati si preturi sub nivelul pietei. Va rugam sa investigati in detaliu atunci cand alegeti o firma pentru proiectul dvs.

Cine este Alfa Beton? Suntem o firma autohtona cu peste 10 ani de experienta in domeniu. Lucram in jumatatea sudica a tarii. Avem un personal tanar si instruit regulat. Aveti nevoie de o oferta pentru beton amprentat sau elicopterizat? Oferta gratuita si fara angajament!