Biciclistii din Romania se pot bucura acum de noul magazin de biciclete Veloteca

Unul dintre cei mai mari comercianti de biciclete de performanta de pe teritoriul Romaniei s-a mutat intr-un nou spatiu, ocazie cu care si-au diversificat oferta de produse, beneficiind in acelasi timp si de un spatiu de prezentare generos. Astfel, Veloteca, binecunoscutul magazin de biciclete din Bucuresti, este acum mai aproape de centru, la o distanta de doar 3km de acesta.

Mai mare, mai diversificat, mai aproape de centru! Acestea sunt cele trei atuuri cu care se mandresc cei de la Veloteca, pe buna dreptate! Suprafata noului magazin de biciclete are aproape 1000 mp, indeajuns pentru a gazdui o gama selecta de articole, esentiale pentru orice iubitor de sport! Mai mult, spatiul este foarte bine organizat, fiind intins pe 3 niveluri, din care parterul este dedicat zonei de showroom si zonei de service cu cel putin patru module de lucru simultan. Astfel, ai garantia ca, orice problema vei intampina, la Veloteca o vei putea rezolva in cel mai scurt timp! Al doilea etaj este si cel mai extins ca suprafata, cu aproape 600 mp, ce gazduieste un showroom de proportii. La ultimul etaj se afla un spatiu restrans, dedicat activitatilor de birou, dar care contine si o sala de prezentari pentru viitoare proiecte.

Referitor la proiectele de viitor, cu toate ca sezonul rece si-a intrat in puteri, cei de la magazinul de biciclete Veloteca, impreuna cu Carcover Racing Team, si-au dat mana pentru un parteneriat de succes. Astfel, impreuna, pot promova si sustine sporturile pe doua roti, asociatia Carcover Racing Team fiind deja o sustinatoare ferventa a motociclismului si a biciclismului, cu sanse reale de afirmare atat la nivel national, cat si international.

Schimbarea sediului aduce cu sine o noua abordare a strategiei, de a trece la un nou nivel, acela de „megastore” specializat pe sporturile in aer liber, cu focus pe biciclete, dar si pe alte segmente legate de ciclism, cum ar fi triatlonul (inot si alergare), drumetiile, traseele montane, echipamente de camping, de supravietuire, mobilitate urbana si de agrement.

Grupurile tinta vizate cuprind persoane cu un stil de viata activ, cu un interes crescut pentru propria sanatate, turism, sport si competitii, dar si gadgeturi moderne sau produse de nutritie bio / organice. Nu in ultimul rand, toti cei care sunt interesati de un mijloc de transport inteligent si nepoluant pot veni la noul magazin de biciclete Veloteca!

Astfel, noul concept de „smart business” impreuna cu sloganul „Totul pentru tine… de prin 2008” vin in intampinarea oricarui client, vechi sau nou. Dorinta de a imbunatati permanent seviciile de consultanta, de vanzare si de post vanzare este o prioritate pentru noul magazin de biciclete Veloteca. Echipa noastra de vanzari este instruita periodic in abilitati de comunicare si expertiza tehnica in diferite produse si tehnologii. Interesul nostru este ca fiecare membru al echipei Veloteca sa devina mai mult decat un consilier de incredere, un prieten pentru fiecare cumparator.

Magazinul de biciclete Veloteca este de asemenea mandrul sponsor al multiplului campion national si balcanic la duatlon si triatlon, Ciprian Balanescu, dar si al lui Sorin Boriceanu, unul din cei mai importanti sportivi de triatlon ai momentului. Mai mult, Veloteca a sponsorizat competitii precum Prima Evadare (cel mai mare maraton de MTB din Europa de Est), maratonul BIKE’n’LIKE (aventura turistica, orientat spre familii dispuse sa concureze umar la umar, parinti cu copii), GEIGER Marathon la Sibiu / Paltinis sau CNE Metal Enduro Resita Enduro World Series.