Blazeit.ro – Articole informative şi produse despre arta fumatului

Uneori ţigaretele simple pot fi plictisitoare sau observi că nu se mai ridică la nivelul așteptărilor. Dacă te numeri printre persoanele care întâmpină această neplacere, şi care dorește să testeze ceva nou, ai nimerit perfect.

Blazeit.ro este partenerul care îţi aduce în atenţie accesorii pentru fumat. În paginile magazinului www.blazeit.ro poţi descoperi o varietate mare de pipe, bongu-uri şi accesorii de preparare a ţigaretelor.

Pipa

Pipa, cunoscută şi sub numele de lulea, este un obiect utilizat pentru fumat. Pipele sunt accesorii pentru fumat foarte complexe formate din mai multe componente, au forme şi dimensiuni variate. Pipele sunt realizate din vatră sau camera de ardere a tabacului, bol sau materialul care învălui vatră, shank care este prelungirea bolului şi care se uneşte cu muştiucul. Următoarea componentă este muştiucul, adică partea lulelei care se ţine în gură. În interiorul pipei se mai găsesc alte componente menite să reţină toxinele tutunului.

Pipele sunt printre cele mai vechi instrumente de fumat, de-a lungul timpului au fost inventate şi reinventate. În prezent, în magazinele de specialitate sunt disponibile pipe tradiţionale realizate din diferite materiale de lemn dar şi pipe moderne metalice şi pipe confecţionate din sticlă. Cele din urmă corect întreţinute pot fi utilizate perioade îndelungate de timp.

Pipa est uşor de utilizat, se pune în vatră tabac până la mijloc, tutunul trebuie presat. Se repetă operaţiunea până se umple camera și se apasă pentru tasare. Pipa se aprinde cu chibritul şi se savurează! Dacă doreşti tutun personalizat, cu siguranţă vei avea nevoie de grinder pentru mărunţirea acestuia.

Bongul

Bongul este o alternativă a ţigaretelor clasice. Este utilizat în întreaga lume ca instrument de inhalare a tutunului. Este o soluţie de a te bucura de efectele tabacului în alt mod. Se găseşte în materiale de specialitate şi fiind confecţionat dintr-o varietate mare de materiale, de la sticla şi material ceramic, la acril, metal, plastic sau lemn de esenţă tare.

Avantajul bongului este că ţi permite să te bucuri de obiceiul preferat, cu mai puţine toxine, că te ajută să dai o notă personală unei plăceri intime. Ca şi pipa şi bongul este un instrument complex. Are o construcție asemănătoare cu a narghilelei şi permite inhalarea vaporilor de tutun.

Secretele unor experiențe inedite sunt umplerea corectă a recipientului cu apă şi utilizarea unui tutun de calitate bine mărunţit. Dacă aceste două elemente nu sunt îndeplinite, experiența bongului poate fi una dezamăgitoare aşa că înainte de a-l folosi, caută mai multe informaţii despre cum trebuie utilizat corect acest dispozitiv.

Ţigaretele rulate

Când vorbim de ţigarete produse hand made, vorbim clar de mai multe accesorii. De foiţe pentru rulare, de grindere, filtre şi bineînţeles de borsete pentru depozitarea tutunului. Faţă de ţigaretele de serie disponibile în magazine, cele preparate de tine sunt diferite. În primul rând ai acces la un tutun de calitate, pe care îl poţi prepara după cum doreşte. Cu ajutorul grinder-ului poţi mărunţi tabacul cum îţi place. În plus acest dispozitiv îţi permite să păstrezi tabacul în apropiere.

Foițele de rulare recomandate de  Blazeit.ro sunt aromate sau simple,  deci îţi permit să crezi ţigarete cum îţi plac. În plus sunt uşor de folosit şi cu puţină dexteritate vei deveni maestru al ţigaretelor artizanale.

Acestea sunt câteva alternative la țigările clasice, pe care le poți testa dacă doreşti să te bucuri de obiceiul preferat în alt mod!