BMBComputers.ro le propune clientilor sai o oferta IT generoasa si accesibila

BMBComputers.ro le ofera clientilor sai posibilitatea de a achizitiona o gama larga de produse electronice la cele mai bune preturi. Toate produsele comercializate au o calitate superioara fie ca sunt noi, second hand sau refurbished.

Scopul pe care compania si-a propus sa il atinga consta in realizarea unei oferte generoase ca numar de produse si accesibila in ceea ce priveste preturile. Din acest motiv, paleta de produse ofertata include elemente noi, refurbished si second hand – cele doua tipuri de produse din urma se pot dovedi o alegere foarte inteligenta la momentul dotarii unor birouri cu echipament IT, de exemplu.

Din oferta magazinului online fac parte produse, precum:

  • calculatoare (all in one, noi, refurbished, second hand, workstation);
  • componente si accesorii (mouse, tastaturi, cititoare de carduri, casti microfon, stick memorie, boxe si multe altele);
  • imprimante (noi si second hand, dar si componente);
  • laptopuri (refurbished, second hand si componente);
  • mobilier office (scaune de diferite tipuri);
  • monitoare (cu pret redus, refurbished si second hand);
  • echipamente POS (cititoare coduri de bare, intre altele);
  • servere si retelistica (cabinete rack, componente server, retelistica, servere second hand);
  • software (antivirus, Microsoft Office, Microsoft server).

Indiferent de perioada din an, BMBComputers ofera promotii la toate produsele pe care le comercializeaza. Ofertele speciale includ reduceri mari de pret. De exemplu, o multifunctionala noua LEXMARK MX410de, 38 PPM, 1200 x 1200 DPI, Duplex, Retea si USB, A4, Monocrom, poate fi achizitionata acum cu doar  1.799,00 LEI in conditiile in care pretul sau initial a fost 2.832,00 LEI – asadar, o reducere de 36%.

In ceea ce priveste producatorii, BMBComputers vinde produse  DELL, HP, FUJITSU SIEMENS, LENOVO,  NVIDIA, SAMSUNG, LG,  3COM, 4WORLD, A4TECH, Acer, ADATA, AMD, Apple, Asus, BITDEFENDER, BlackBerry, Canon, DELUX, EPSON, HTC, IBM, INTEL, KASPERSKY, LEXMARK, LOGITECH, MacBookAir, MICROSOFT, MOTOROLA, NEC, Panasonic, Philips, Sony, XEROX si multe altele.

Produsele achizitionate de catre clienti ajung la acestia in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii, cu mentiunea ca magazinul nu vinde produse a caror valoare nu depaseste 100 LEI (la care se mai adauga suma de 25 LEI pentru transport).  Pentru comenzile mai mari de 150 LEI, transportul este gratuit.

In situatiile in care clientul constata ca produsul comandat are o defectiune, acesta poate fi returnat pt a fi inlocuit. Procesul de returnare implicand initial completarea unui formular online care cuprinde informatii despre comanda.

Toate produsele ofertate in magazinul online se pot achizitiona simplu, prin adaugarea in cosul de cumparaturi. Pentru informatii suplimentare consultantii  BMBComputers  pot fi contatati telefonic , aplicatia de chat direct pe site sau prin e-mail.