Bogdan Clipici – CSO Stailer | crypto.ro podcast #04

În episodul 4 al podcastului, crypto.ro îl are ca invitat pe Bogdan Clipici, cofondator și Chief Sales Officer la Stailer.

Stailer este o aplicație gratuită pentru programări la saloane și frizerii, care își propune să devină o rețea socială în domeniul frumuseții. Compania este prezentă în România, dar intenționează să se extindă în viitor în Turcia și Ungaria.

Recent, Stailer a lansat o colecție de 8888 de NFT-uri. Motivul pentru care au ales unicornul ca „protagonist” al colecției este acela că unicornul a fost întotdeauna un simbol al frumuseții, rarității și prosperității – iar din punct de vedere al afacerilor, ei reprezintă o companie cu o valoare de peste 1 miliard de dolari. Asta își dorește Stailer – să valoreze mai mult de un miliard de dolari.

NFT-urile vor fi disponibile pe rețeau Elrond în două versiuni 1888 de lei (6,42 EGLD) în private sale și 2222 de lei (7,56 EGLD) în public sale. NFT-urile vor fi vândute exclusiv pe site-ul Stailer.

„Valoarea NFT-urilor va fi puternic influențată de valoarea companiei noastre. Dacă ne uităm în ultimii 2 ani de la lansare, compania a crescut în mod accelerat – am trecut de la o idee la o evaluare de 15,7 milioane de euro în 18 luni”, a spus Bogdan Clipici”.

Câteva beneficii pe care le oferă NFT-urile Stailer:

  • Vip pe viață: Tratament preferențial în toată rețeaua de saloane din platforma Stailer
  • Cash back: Orice programare rezervată prin aplicație aduce 1 euro cash back.
  • Prețuri preferențiale: Deținătorii colecției vor avea prețuri reduse cu până la 35% la toate saloanele participante în programul Stailer Ads
  • VIP Events Guest: Acces gratuit la evenimentele de beauty organizate de Stailer.
  • Oferte exclusiviste
  • Recenzii Gold: Recenzii cu statut special care impactează algoritmul și influențează ordinea în care sunt afișate saloanele

În episodul 4 al podcastului crypto.ro, puteți afla mai multe detalii despre viziunea și misiunea companiei, precum și despre planurile de viitor ale acesteia. În plus, Bogdan Clipici a împărtășit și părerea sa despre cum criptomonedele ne pot schimba viața în bine și cum această nouă tehnologie poate ajuta companiile să crească mai repede ca niciodată.

Vizionează podcastul pe canalul de YouTube crypto.ro