Bucura-te de utilitatea specifica a unor dulapuri metalice de calitate inalta!

Utilarea si organizarea eficienta a spatiului de lucru este un aspect foarte benefic oricarei afaceri, facilitand si inlesnind activitatile de zi cu zi. Solutia potrivita, in acest caz, consta in alegerea dulapului metalic perfect potrivit necesitatilor. Aceste piese de mobilier pot acomoda o paleta larga de obiecte, cum ar fi aparate si dispozitive, unelte si scule sau accesorii de birou si materiale folosite in procese de prelucrare sau productie. In plus, un dulap metalic poate fi alegerea perfecta pentru mobilarea spatiilor de depozitare interioare si exterioare din gospodaria oricui, precum garajele, nisele sau subsolurile caselor.

In cazul in care te hotarasti asupra achizitionarii unor dulapuri metalice pentru spatiul de lucru sau casa ta, atunci investitia va fi una pe termen lung, multumita duratei de viata foarte mari pe care o ofera aceste piese de mobilier. Durabilitatea tablei din otel de calitate superioara, profilata, rezistenta si tratata cu substante anticorozive asigura folosirea pe termen foarte lung a unui dulap metalic de calitate.

Cand cauti astfel de piese de mobilier care sa iti satisfaca nevoile de depozitare si sa iti usureze treaba la birou sau acasa, va trebui sa alegi modelul potrivit in functie de caracteristicile variate pe care le ai la dispozitie. In acest sens, diferitele tipuri de incuietori si sisteme de inchidere iti pot oferi siguranta necesara, in timp ce diversi parametri de functionalitate si compartimentarea specifica iti pot oferi spatiul de care ai nevoie pentru obiectele ce trebuie depozitate. Astfel, in randurile urmatoare vei descoperi 3 tipuri de dulapuri metalice disponibile pe Viamond.ro, construite la cel mai inalt grad de calitate si adresate celor ce cauta eficienta in fiecare detaliu.

DULAP METALIC OBIECTE CURATENIE AS80, 800x400x1800 mm (LxlxH), usi color
Acest model de dulap metalic este ideal pentru depozitarea in siguranta a tuturor ustensilelor si substantelor pentru curatenie, fiind dotat cu 3 mini-rafturi pentru produse de curatenie si spatiu pentru galeata si mop sau matura.

DULAP METALIC MEDICAMENTE SI INSTR. MEDICALE 760x380x1760 mm (LxlxH), ECO+
Fiindca accesul la substantele medicale trebuie limitat si controlat, dulapul metalic pe care il vei folosi pentru depozitarea medicamentelor va trebui sa aiba caracteristici aparte. Astfel, partea superioara a acestui model este prevazuta cu 2 usi din sticla cu incuietoare, iar partea inferioara dispune de 2 usi metalice cu incuietoare.

DULAP METALIC MS 08 PT. 8 ARME CASETA SI POLITE 550x400x1500 mm (LxlxH), ECO+
Conform legislatiei in vigoare, armele si munitia trebuie pastrate in loc sigur si este obligatoriu sa fie depozitate separat de alte obiecte, astfel incat acest dulap metalic este special conceput pentru pastrarea in conditii de maxima siguranta a armelor si munitiei aferente.