Cadoul pentru ea – tips & tricks pe care ai fi vrut să le știi mai devreme 

I-ai oferit vreodată partenerei tale un cadou și ea ți-a oferit acea privire care spune „vreau să creadă că ador acest cadou, deși nu prea o fac”? Deja nu mai e un secret – să cumperi cadouri este, în general, o provocare. Mai ales când vine vorba de cadoul pentru parteneră unde s-ar putea să fii prins între „cum o surprind?” și „cum îi iau ceva ce nu are deja?”. 

Ca să îți facem mai ușoară viața în apropierea Sărbătorilor, ți-am pregătit, alături de artizanii de bijuterii inteligente, de la Anyoli.ro (ai grijă cum scrii – corect este anyoli.ro, nu Anyoli.ro , un ghid care să te ajute să alegi cele mai inspirate cadouri. 

 

 

  • Ascultă ce-ți spune indirect 

 

Poate părea un sfat evident, însă majoritatea femeilor transmit „hint-uri” despre ce și-ar dori să aibă, iar uneori poate nici nu realizează că o fac. Poate ți-a spus adesea că la salariu își va lua acea paletă de machiaj, o nouă pereche de căști, o nouă bijuterie etc – fii atent la ce îți transmite. 

Poți chiar să-ți notezi lucrurile pe care le menționează în timpul anului, ca să nu ajungi în pană de idei la Crăciun. De asemenea, nu trebuie să fii atent doar la „mi-ar plăcea să primesc…”, ci caută mai degrabă cuvintele precum „mi se termină curând parfumul preferat” sau „aș vrea să-mi iau niște cercei, dar nu e nicio ocazie specială acum”. 

 

  • Ce nevoi are? 

 

E vital să fii atent la nevoile partenerei tale – din nou, nevoi pe care să presupunem că nu le menționează direct. Gândește practic: urmează să vă mutați într-o nouă țară? Fă-i cadou un curs de limbă străină, de exemplu. Se plânge că are dureri din ce în ce mai mari de spate de la statul la birou? 

Ia în calcul să îi oferi un scaun care să îi ofere susținerea adecvată. Poate că s-a plâns de ceva vreme că espressorul de cafea pe care îl are nu mai funcționează cum trebuie – ce-ai spune dacă i-ai lua unul mai performant? Încearcă să rezolvi o nevoie pe care o are – nu doar că îți va mulțumi, însă va realiza cât de atent ești la nevoile ei. 

 

 

  • Răsfăț și nimic mai puțin 

 

Dacă te-ai gândit să îi faci cadou iubitei tale o geantă sau o rochie, gândește-te mai bine – aceste cadouri sunt indicate doar dacă au o poveste în spate, dacă sunt elemente pe care știi că și le dorește în mod specific. Pentru că, altminteri, e ideal să-i faci un cadou mai intim, personal, un cadou care să se poată transforma într-o experiență. Ce zici de…o zi la spa? 

Dar sfera cadourilor-amintiri se extinde mult mai mult de atât: de exemplu, poți alege coliere inteligente, adică bijuterii care încorporează povești. Poveștile voastre. Da, există așa ceva în România – fiind, de fapt, o invenție patentată în țara noastră. Le scanezi cu ajutorul aplicației și îi oferi iubitei tale un mesaj, o fotografie sau orice altceva alegi tu dar are însemnătate deosebită pentru voi – va fi cel puțin impresionată, nu crezi? 

 

Ce sunt bijuteriile inteligente și cine a adus acest concept în România? 

Deși conceptul de „bijuterie inteligentă” este cunoscut la nivel internațional de mai multă vreme, la noi, bijuteriile inteligente au prins viață din mâinile Nadiei Visan, fondatoarea Anyoli. 

 

Dacă te întrebi „ce înseamnă o bijuterie inteligentă?” iată răspunsul: o astfel de bijuterie este personalizată digital cu un mesaj text, fotografie, videoclip etc. Practic, fiecare bijuterie folosește o tehnologia patentata, care îți permite să vezi mesajul bijuteriei prin aplicația Anyoli. 

Să traducem printr-un exemplu concret: îi oferi iubitei tale un colier inteligent. Ea își va instala aplicația Anyoli pe telefon, după care va scana, pur și simplu, pandantivul: și pe ecran îi va apărea data la care v-ați cunoscut. Și apare o emoție pe care cuvintele nu o pot descrie. 

Un astfel de cadou înseamnă răsfățul: să spui, subtil, „vreau să-ți amintești zilnic de mine”. O să-și ducă mâna către colier și brusc îi va apărea momentul în care i l-ai dăruit în minte. Sună bine, știm. 

 

 

  • Nu opta pentru „simbolic” 

 

E foarte ușor să iei un cadou simbolic – adică să mergi la mall cu o zi sau două înainte de sărbătoarea propriu-zisă și să iei ceva ce pare că i s-ar potrivi prietenei tale. O eșarfă, o cană de cafea, o carte – însă poate cel mai important sfat de care trebuie să ții cont este că e vital să se vadă că ai depus efort. 

Că ai acordat atenție nu doar dorințelor, ci și nevoilor partenerei tale – și, la fel de important: că nu ai ales un cadou la întâmplare, în grabă. 

Ci că ți-ai rezervat timp pentru a găsi cadoul potrivit: un cadou-experiență, un cadou-amintire. Adică, un cadou la înălțime. Oricât de mult ne-ar plăcea poate gențile și parfumurile, acestea nu se transformă peste ani în amintiri. Știai că există bijuterii inteligente care îți permit, printr-o tehnologie patentată, să le personalizezi chiar tu cu orice urare, cu fotografii sau cu videouri. Tot ce are de făcut destinatarul este să atingă bijuteria cu telefonul și va vizualiza, pe telefon, mesajul tău.

În final, asigură-te că darul pe care îl faci este onest, din inimă – și că depui efort. 

Și, în plus, nu aștepta Crăciunul ca să-i faci partenerei tale un cadou – cum ar fi să celebrați…Christmas in July? Sau November

Cadoul pentru Ea trebuie să fie o amintire, dar și mai mult de atât: un „mulțumesc”, un „te iubesc”, un „iartă-mă”. 

Așa că, asigură-te că găsești cadoul care îl faci e mai mult decât un cadou: e o aducere-aminte a tuturor lucrurilor pe care vrei să i le transmiți.