Camouflage nails. Un trend de neratat în această vară

Aspectul anilor 2000 revine în forță în trendurile de modă și frumusețe, implicit în manichiură. Un stil foarte iubit, atât în nuanțe ale părului cât și în machiaj, camo style, este readaptat, dar inspirat din trendurile anilor 2000.  Extrem de potrivit atât pentru unghiile lungi cât și pentru cele scurte,  atunci când vorbim despre texturi sau culori, nu există limită.

De la reflexe metalice, la accesorii, geometrii sau stickere spectaculoase,  lasă-ți imaginația să zboare. Găsești modele variate și toate accesoriile de care ai nevoie pe GEOLENN.COM, pentru ca aspectul final, să fie unul cu adevărat spectaculos.

Fie că vrei să îți creezi singură acest aspect, fie pentru  clientele tale de la salon, nu rata stilul camo, în această vară.

Stilul Camo se potrivește atât personalităților puternice, cât și femeilor mai romantice, iar felul în care culorile și această tipologie poate fi reinterpretată, va avea efecte total diferite, de la o persoană la alta, de la o manichiură la alta.

Indiferent că alegi să folosești designul camoflauge pentru întreaga manichiură sau doar să aplici mici accente din acest stil, cu siguranță, te vei bucura de o manichiură deosebită, pe perioada verii dar și ulterior, în sezonul rece.

Tot ce ai de făcut este să te joci cu nuanțele, cu texturile și imprimeurile, și vei avea de fiecare dată, un aspect unic.

Iată câteva modele din care te poți inspira, perfecte pentru un stil rebel dar și pentru tinutele mai elegante sau cele romantice.

Accente naturale și negru

Negrul nu se demodează niciodată iar împreună cu un o nuanță verde camuflaj, alb sau galben va oferi un aspect cu adevărat spectaculos. Adaugă orice alte elemente suplimentare, pentru și mai multă personalitate.

Blue Camo

Dacă iubești albastrul, cerul sau marea, îl poți integra foarte ușor chiar și în acest stil al unghiilor. Poți combina cu diverse alte culori, în funcție de preferințele tale.

Cherry Camo

În cazul în care ești o fire mai idilică, mai delicată, dar te simți atrasă de modelul camo,  nu ezita să încerci stilul camo, într-o manieră mai delicată și mai plină de romatimatism.  În acest caz, negru va fi acel accent mai pregnant care va aduce un strop de mister și putere, acestei manichiuri.

Metalic Camo

Folosește-te de culorile camoflauge dar nu neapărat de modelul clasic, pentru un aspect mai elegant și mai trendy.

Câteva accente metalice, vor face ca manichiura ta să arate cu adevărat spectaculoasă și să fie potrivit multor stiluri de îmbrăcăminte. Te poți folosi de acest stil inclusiv pentru evenimente modene, nunți sau chiar pentru perioada Sărbătorilor de iarnă.

French Camo

O combinație de french cu camoflauge style vor crea un efect cu totul deosebit, în special atunci când te folosești și de accente strălucitoare.  O manichiură perfectă pentru o rochie, cât și pentru un aspect denim, cu care, vei ieși, cu siguranță, în evidență.

Exotic Camo

Dacă ești o iubitoare a exuberanței și culorilor exotice, poți alege să faci combinații uimitoare, alegându culori puternice dar și elemente sau imprimeuri inedite, care să te reprezinte. Aici, tu faci regulile, deci nu te limita, în a-ți lăsa imaginația să prindă contur într-o manichiură extravangantă și ieșită din comun.