Care sunt cele mai apreciate calități ale vedetelor?

Vedetele sunt considerate, de multe ori, un adevărat etalon de frumusețe și stil, iar femeile și bărbații, deopotrivă, se lasă inspirați de către acestea. Iată care sunt cele mai apreciate calități ale vedetelor, după care tânjim!

Top cele mai apreciate calități ale vedetelor

1.   Ten curat

La evenimente, la ședințe foto, precum și în filme, vedetele au întotdeauna un ten hidratat și curat, precum cel de bebeluș. 

Chiar dacă multe staruri apelează la tot felul de tratamente cosmetice și proceduri ori chiar la medicul estetician, toate spun însă că și rutina zilnică de îngrijire este în mare parte responsabilă pentru tenul fără imperfecțiuni pe care îl afișează. Curățarea, hidratarea și protecția solară sunt cei 3 pași care te vor ajuta și pe tine să ai un ten de vedetă, așa că asigură-te că aceștia se regăsesc în rutina ta zilnică de îngrijire.

2.   Sprâncene perfect definite

Au apus de mult vremurile în care erau la modă sprâncenele foarte subțiri, arcuite excesiv. Acum sunt apreciate sprâncenele dese, bine definite, precum cele ale actriței Lily Collins. Îți dorești și tu astfel de sprâncene? Aplică, în fiecare seară pe ele ulei de ricin. De asemenea, la nevoie, le poți stiliza cu ajutorul unui fard de sprâncene ori a unui creion special.

3.   Pomeți bine conturați

O altă trăsătură apreciată la vedetele de peste Ocean sunt pomeții definiți. Fetele din familia Kardashian au fost cele care au făcut din pomeți elementul cheie al chipului. În acest sens, ele au promovat celebra modă a „sculptării” chipului folosind produse de contouring adecvate. Vestea bună este că, dacă nu ai asemenea pomeți, îi poți crea din machiaj.

4.   Păr voluminos

Părul lung, cu volum, care cade pe spate în bucle lejere, este adesea văzut la starurile care apar pe covorul roșu. Trebuie, însă, să știi că de multe ori vedetele apelează la mici trucuri precum extensiile de păr, pentru a obține un volum impresionant al podoabei capilare.

Însă, îngrijirea adecvată a părului, produsele de styling potrivite, precum și coafatul potrivit contribuie, de asemenea, la obținerea unei podoabe capilare de invidiat. Folosește un șampon pentru tipul tău de păr, măști și tratamente hidratante, coafează-ți părul astfel încât să aibă volum de la rădăcină și nu uita să îl tunzi în mod regulat. 

5.  Piele bronzată

Pielea bronzată este o altă calitate apreciată la persoanele publice. Însă, ceea ce mulți nu știu, este că vedetele, mai ales cele de la Hollywood, preferă bronzul artificial. Pentru că nu vor o piele îmbătrânită, arsuri solare sau pete pigmentare, ele folosesc produse autobronzante sau spray-uri bronzante, înainte de a ieși în public. În acest fel, obțin un bronz frumos, dar foarte sănătos, fără să se expună vreunui risc.

6.   Zâmbet ca-n reclamele la pastă de dinți

Dantura este și ea foarte importantă. Fac ele starurile ce fac și întodeauna au zâmbetul perfect. Multe apelează la ajutorul ortodontului și își pun un aparat dentar pentru un zâmbet de revistă. Și tratamentele de albire a danturii sunt folosite în mod regulat de celebrități.

Nu este nimic rău în a-ți găsi inspirația la vedete, mai ales în materie de beauty și modă. Nu uita, însă, că acestea au acces la o serie de proceduri foarte costisitoare, care le ajută să arate impecabil. Ai grijă de tine, investește în imaginea ta, dar învață, totodată, să te accepți așa cum ești.