Cărucioarele moderne pentru bebeluși – Ce să iei în considerare?

Cărucioarele moderne sunt semnificativ diferite de cărucioarele de acum ceva ani. Au un design foarte interesant, adesea futurist, culori la modă, soluții foarte inovatoare în ceea ce privește materialele și tehnologia folosită. De asemenea, sunt mai mici și mai la îndemână. Ce cărucior să alegi pentru un copil? Există vreun cărucior care „crește” odată cu copilul?

 De ce este un cărucior cu pătuț o soluție interesantă? Iată câteva răspunsuri

 

Nou-născuții necesită îngrijire specială. Care cărucior va fi cel mai bun pentru un nou-născut? Datorită faptului că bebelușii mici sunt complet dependenți de ajutorul tău – trebuie să-i puni în și să-i scoți din pătuț, căruciorul pentru nou-născut ar trebui să aibă, în primul rând, înălțimea potrivită pentru creșterea lor. În caz contrar, îți poți încorda coloana vertebrală aplecându-ne și trăgând copilul dintr-un cărucior prea jos pentru tine. 

Datorită faptului că nu numai mama, ci și tata, bunica, precum și dădaca copilului pot merge la plimbare cu un nou-născut, este necesar să fii atent dacă poți regla înălțimea căruciorului. Soluția ideală este un pătuț, care poate fi așezat pe cadrul unui cărucior și care face parte din gama de produse Cybex Platinum, pe care o vei adora. Un cărucior pentru plimbare ar trebui să fie confortabil pentru copil și pentru tine. Este important ca acesta să fie realizat din materiale sigure pentru sănătatea copilului. Tehnologia folosită este și ea extrem de importantă, ceea ce va face căruciorul stabil. Mânerele căruciorului pentru copii ar trebui să se potrivească bine mâinilor tale – fără a provoca bătături. Materialul trebuie să fie neted și plăcut la atingere. Acest lucru este deosebit de important în timpul plimbărilor lungi în aer curat. Un cărucior pentru copil îți permite nu numai să transporți copilul, ci și să aduni cu noi toate obiectele necesare în timpul plimbării – pentru copil și pentru tine. Un coș mare pentru articole va fi util – va include hrană pentru copil, o sticlă de apă, scutece, șervețele hidratante, un pulover pentru copil, o pătură și jucării.

Caruciorul poate avea un scaun cu fața spre tine sau invers. Care e mai bun? În cazul nou-născuților, un cărucior cu scaun în fața ta va fi mult mai bun. Cu un nou-născut, este extrem de important să-l supraveghezi în mod constant. În timp ce plimbi căruciorul, vei vedea dacă soarele cade peste bebeluș, îi vei putea oferi oricând o suzetă, îi vei zâmbi și vei avea contact cu el. Atunci când copilul crește puțin, un cărucior cu scaunul orientat spre direcția de mers va funcționa mai bine. Copilul nu necesită atât de multă atenție. Din această poziție, el poate explora lumea și poate observa împrejurimile sale. Aceasta este o poziție mult mai confortabilă pentru copil. Este suficient să stai într-un tren, pe un scaun cu fața în sens invers față de mersul trenului, pentru a înțelege că omul este adaptat să avanseze, nu să stagneze. De asemenea, poți pune în coș achizițiile făcute „pe drum”. 

Așadar, acestea sunt câteva aspecte demne de luat în considerare înainte de achiziționarea unui căruciorul pentru bebelușul tău, mai ales dacă urmează să devii mamă pentru prima oară în viața ta. Nu uita faptul că nu doar copilul tău trebuie să se bucure de confort, ci și tu.

 

Sursa foto: unsplash.com

CategoriiFără categorie