TOP 4 lucruri pe care trebuie să le faci dacă îți dorești o baie de lux

Tuturor ne place să ne simțim ca niște regi și regine când mergem în vacanță și stăm la hoteluri deoarece în majoritatea cazurilor sunt mult mai bine decorate și îți permit să te relaxezi mai bine decât o face propria casă. Cu toate acestea, dacă te gândești să îți renovezi casa și îți place să ai elemente de lux, care să te facă să te simți ca în vacanță, acum ai ocazia de a îți remodelezi baia și de a transforma-o în propriul tău loc de relaxare.

Iată 4 lucruri pe care trebuie să le faci dacă îți dorești o baie de lux:

 

 

  • Schimbă luminile

 

Instalarea unei lumini deasupra chiuvetei este soluția de bază atunci când vine vorba de iluminarea băii. Unele dintre ele sunt destul de strălucitoare și cu siguranță dau unei băi o notă de lux. Când alege luminile pentru refacerea băii tale de lux, gândește-te ca un designer. Gândește-te la instalarea unei aplice pe ambele părți ale oglinzii de cosmetică. Acest lucru creează o atmosferă subtilă. Totodată, mai poți instala lumini deasupra căzii sau dușului pentru a le scoate în evidență.

 

  • Adaugă o cadă freestanding

 

Un alt lucru de bază pe care îl poți face pentru a da băii tale o notă de lux este să adaugi o cadă freestanding, care nu este lipită de niciun perete și care îi permite încăperii să pară mai aerisită. O astfel de cadă este ideală dacă ai o baie destul de încăpătoare care să îți permită să o instalezi. Îți permite să te miști liber pe lângă ea dacă îți dorești să faci curățenie și poți adăuga și plante în spatele acesteia pentru un aspect mai natural.

 

  • Instalează o saună de interior

 

Poate că nu te-ai gândit până acum la asta, sau nu știai că este posibil, dar să ai o saună de interior în propria baie îți va duce încăperea la un cu totul alt nivel. Nu doar că este un element perfect pentru o baie de lux, dar vine și cu o multitudine de beneficii asupra corpului, cum ar fi, detoxifierea rapidă, reducerea riscului cardiovascular și de Alzheimer, ușurarea durerilor și gestionarea simptomelor de astm. Alege din gama de saune de interior de pe Fionaspa.ro, o saună uscată, umedă sau cu infraroșu, în funcție de ce îți dorești sau de nevoile pe care le ai.

 

  • Cumpără prosoape și halate calitative

 

Ce rost are să ai o baie de lux dacă tu încă folosești prosoapele vechi, care și-au pierdut din culoare, rezistență și moliciune? Dacă tot investești într-o nouă baie, alege să achiziționezi prosoape și halate noi, pentru a te bucura în totalitate de toată experiența pe care o creezi. Poți merge pe clasicul alb sau le poți cumpăra să se asorteze cu baia ta. Dacă vrei să îți pui amprenta și mai tare, îți poți adăuga inițialele pe noile tale prosoape.

În concluzie, dacă vrei să îți transformi baia într-o încăpere de lux, alege atât finisaje cât și elemente care vor crea un spațiu de care vrei să te bucuri.

 

Sursă foto: fionaspa.ro

CategoriiFără categorie