Castile wireless cu Noise cancelling – Un ‘’must have’’ pentru angajatii remote

Ti s-a oferit prilejul sa experimentezi lucrul din orice colt al lumii? Desigur, independenta de birou implica numeroase beneficii pentru angajat si firma, totodata. Cu toate acestea, job-urile remote vin la pachet cu anumite provocari, care iti influenteaza rezultatele muncii, daca nu stii sa le controlezi corespunzator. De exemplu, cand iei laptopul in cafeneaua ta preferata, zgomotele de fundal te-ar putea distrage de la task-uri. Din fericire, avantul tehnologiei tine constant pasul cu schimbarile societatii moderne. 

De ce sa spui un mare DA castilor cu functie de anulare a zgomotelor ambientale?

Odata cu popularizarea joburilor remote, angajatii au inceput sa aprecieze tot mai mult avantajele castilor cu functie de anulare a zgomotelor exterioare. Desigur, acestea se dovedesc utile atat in viata profesionala, cat si in calatorii sau cand te pregatesti de somn. Iata cateva motive pentru catre trebuie sa le achizitionezi:

 

  • Esti doar tu si apelantul 

Pentru task-urile de la job, poti investi intr-un model de casti cu microfon. Microfonul va sti care este vocea ta si va elimina sunetele de pe fundal. In acest fel, asiguri o comunicare clara cu apelantul, ceea ce inseamna ca te va auzi doar pe tine, indiferent de mediul in care te afli. 

 

  • Independenta de sursele de incarcare 

De asemenea, castile wireless ”noise cancelling’’ sunt dotate cu baterii pregatite sa reziste chiar si pana la 12 ore dupa o singura incarcare. Acest avantaj permite utilizatorului sa se concentreze in timpul sedintelor online si nu numai. Bateria unor casti wireless te ajuta sa urmareasca filme sau sa asculte muzica, in timpul lungilor calatorii.

  • Design special pentru eliminarea disconfortului fizic 

Tehnologia de ultima ora se bazeaza pe o formula speciala care imbina utilitatea cu design-ul. Avantajele functiei de anulare a zgomotelor sunt dublate de constructia fizica a castilor.  All-audio.ro, distribuitorul Bose in Romania, se remarca printr-o colectie variata de casti performante proiectate pentru fiecare stil de viata.

 

 

 

 

Modelele de calitate sunt prevazute cu un design confortabil pentru urechi, chiar si dupa ore lungi de meeting. In plus, cu cat pernele de la urechi sunt mai proeminente, cu atat creste capacitatea produsului de anulare a sunetelor ambientale. 

  • Materiale cu nivel ridicat de rezistenta anti-uzura 

Materialele castilor wireless sunt proiectate sa faca fata diversilor factori daunatori. Calitatea materialelor actioneaza ca o bariera de protectie impotriva transpiratiei sau utilizarii frecvente. Asadar, ai certitudinea ca produsul isi conserva aspectul elegant chiar si dupa ani intregi de purtare. 

 

  • Functii pentru protectia auzului

 

Pentru un focus mai bun asupra comunicarii cu apelantul, utilizatorii tind sa mareasca volumul in casti. Acest obicei predispune auzul la probleme cu efecte de durata. Castile cu Noise Cancelling minimizeaza sunetele de fundal, pentru ca tu sa setezi un volum mai mic.

In concluzie, castile de ultima generatie pot fi privite drept o investitie pentru sanatate si viata profesionala.

 

Sursa foto: pixabay.com, all-audio.ro

 

CategoriiFără categorie