Cat este de buna masca chirurgicala?

Cat este de buna masca chirurgicala in prevenirea transmiterii virusilor responsabili de gripa si raceala?

Sezonul gripei si răcelilor este neplacut pentru oricine, iar un studiu realizat de Universitatea din Maryland USA intareste ideea ca virusul gripal nu necesită tuse sau stranuturi pentru a se transmite, el putandu-se deplasa prin aer, prin simpla respiratie a persoanelor ce au constractat deja virusul. Banuiesc ca stii deja ca este foarte important să ieși mai puțin din casă si să va spalati bine pe mâini pentru a nu-i contamina și pe alții. In acest articol o sa aflam daca masca chirurgicala poate oare sa previna transmiterea racelilor? Iată ce spun specialiștii!

Specialistii in boli infectioase confirma faptul ca o masca medicala poate ajuta la prevenirea transmiterii gripei si racelilor. Virusii sunt transmisi prin particulele de aer, astfel ca utilizarea unei masti chirurgicale ar putea impiedica transmiterea virusului gripal catre alte persoane. Aceasta masura de protectie actioneaza in ambele sensuri, ajuta la prevenirea transmiterii virusului și la menținerea sanatatii purtatorului.

Mastile chirurgicale ce ajuta la prevenirea gripei si racelilor pot fi gasite in magazinul online Sam-Distribution.ro. Atunci cand alegi o masca chirurgicala, trebuie sa te asiguri ca aceasta te poate proteja impotriva particulele ce se deplaseaza prin aer. Totodata pentru mai multa siguranta si pentru o eficiență maximă, ar trebui sa o arunci dupa fiecare folosire. De asemenea, eficienta sa este redusa in momentul in care se umezeste.

Daca esti racit, adu-ti aminte ca cel mai important lucru pentru a evita răspândirea virusului in familie sau la birou este sa folosesti o masca chirurgicala. Atunci cand discutam de contractarea virusului, este important sa te vaccinezi, sa te speli mereu pe maini, sa iti acoperi gura si nasul atunci cand stranuti.

Masca chirurgicală ramane in continuare o strategie solida in combaterea gripei, chiar dacă esti perfect sanatos si pur si simplu vrei sa stai linistit. Cu o banala masca chirugicala ii poti ajuta pe ceilalți sa ramana sanatosi. Pe site-ul Sam-Distribution.ro puteti comanda masti chirurgicale la cel mai mic pret!