Genacol si Super Slim de la Sam-Distribution.ro

Colagenul este cea mai abundentă proteină din corpul nostru, în special colagenul de tip 1. Se găsește în mușchi, oase, piele, vasele de sânge, sistemul digestiv și tendoanele. Colagenul prezent in suplimentul Genacol da rezistența și elasticitatea pielii si ajuta la înlocuirea celulelor moarte ale pielii. In termeni simpli, atunci ând vine vorba de articulații și tendoane, este elementul esential pentru menținerea sanatatii corpului.

Producția de colagen a organismului nostru începe să scada odată cu varsta. Putem să recunoastem acest proces degenerativ de îmbătrânire dupa urmatoarele semne: riduri, dureri articulare cauzate de scaderea rezistentei cartilajului sau mobilitate scazuta. Alti factori cum ar fi o alimentatie bogata în zahăr, fumatul și expunerea indelungata la soare contribuie, de asemenea, la scăderea nivelului de colagen.

Pe măsură ce îmbătrânim, producția de colagen scade, pielea este slăbită și mai puțin elastica si apar ridurile. Creșterea nivelului de colagen poate ajuta pielea să pară mai fermă si să reduca ridurile. Totodata atunci cand productia de colagen este scazuta, tendoanele si ligamentele noastre incep sa devina rigide, articulatiile se umfla si multe altele. Aici intervine produsul Genacol!

Genacol este o matrice de colagen, rezultata dintr-un hidrolizat de colagen care ajută la îmbunătățirea sanatatii articulațiilor dar și a mobilității.

Genacol ajuta la reducerea durerii articulare și reumatice, regenerarea oaselor și a ligamentelor, creșterea tonusului și a masei musculare, îmbunătățirea elasticității pielii și reducerea ridurilor. De asemenea suplimentul alimentar Genacol ajuta la reducerea durerii articulare asociata cu artroza sau osteoartrita.

Acest colagen este fabricat pe baza tehnologiei Aminolock, exclusivă pentru Genacol. Scopul acestei tehnologii este de a îmbunătăți eficacitatea colagenului în combaterea durerii articulare. În plus, Genacol a demonstrat beneficiile tehnologiei sale prin intermediul a două studii clinice independente, obținând rezultate semnificative din punct de vedere statistic.

Prin urmare, ingrediente din Genacol care ajută la regenerarea, lubrifierea, protejarea și catalizarea, Genacol vă poate ajuta să combateți durerea datorată îmbătrânirii, în special a durerii legate de artrită.

Un alt produs disponibil in magazinul nostru este Super Slim. Produsul reda frumusetea, fermitatea si elastcitatea pielii, aceasta nu ramane cu vergeturi sau inestetica ca in cazul utilizarii altor produse sau diete „miraculoase”.

Cu ajutorul suplimentului alimentar Super Slim poti pierde treptat din greutate fara a depune efort. Suplimentul alimentar Super Slim ajuta la refacerea metabolismul, efectul de slabire panstrandu-se pana la 2 luni de la oprirea administrarii.
Pastilele de slabit consacrate sub denumirea de Super Slim sunt produse prin cele mai avansate tehnologii de extractiei a plantelor naturale, plantelor chinezesti si fructelor folosite in medicina chinezeasca de mii de ani. Administrarea produsului Super Slim se face dimineata, o capsule pe zi, inainte de micul dejun. In timpul etapei a doua se recomanda administrarea unei capsule la 2 sau 3 zile pentru o perioada de aproximativ 2 luni (pentru mentinerea rezultatelor obtinute cu Super Slim).
O cutie de Super Slim contine 30 de capsule (5 blistere a cate 6 capsule fiecare) echivalentul unui tratament de 30 de zile.

Produsele Genacol si Super Slim pot fi comandat online din magazinul Sam-Distribution.ro la cel mai mic pret.