Ce este o tablă magnetică şi cum se alege?

Tablele magnetice sunt incredibil de versatile, deoarece pot fi folosite în scopuri decorative, pentru a notă idei şi sarcini, pentru a agăţa magneţi şi fotografii. Ele pot fi ţinute orizontal şi vertical şi sunt disponibile în diferite culori şi dimensiuni. Se poate alege dintre diferite culori şi dimensiuni şi este minunat pentru a decora casa sau biroul.  Tabla magnetică este cea mai bună soluţie pentru a comunica eficient.

Cum se alege cea mai bună tablă magnetică

Înainte de a alege o tablă magnetică este ideal să se ţină cont de mai multe aspecte foarte importante cum ar fi:

Formate diferite, culori diferite

Pentru că este vorba despre un accesoriu analog care nu aduce în minte tehnologia, este important ca atenţia la detalii să fie la cote maxime. Tabla magnetică se dovedeşte surprinzător de utilă în mai multe ocazii. Aceste table pot fi ţinute orizontal, dar nu există nicio îndoială că de cele mai multe ori sunt fixate pe perete, fie prin şuruburi, fie, dacă nu sunt prea grele, prin intermediul unei benzi duble. În alte cazuri, pot fi ataşate la orice suprafaţă metalică, cum ar fi un frigider sau o maşină de spălat vase. Copiii pot face toate desenele pe care le doresc cu markere speciale (uneori incluse în pachet, alteori nu), le pot şterge şi pot face altele noi sau pot ataşa toţi magneţii pe care şi-i doresc.

Tablele se transformă în curând într-un element decorativ al casei, bucătăriei, dormitorului: chiar şi adulţii îşi pot ataşa magneţii preferaţi sau pot cumpăra alte recipiente magnetice şi borcane pentru a pune plante, flori şi aşa mai departe. Mai des, tablele care pot fi montate orizontal sau vertical pe perete au o funcţie mai practică, deoarece permit scrierea de mesaje colegilor de cameră sau notarea ideilor în timpul lucrului în laborator, fără a utiliza post-it-uri.

Tablele combinate

Pentru a agăţa fotografiile, adnotările şi mementourile, mulţi preferă să aleagă plăci de plută. Dar o soluţie interesantă şi mult apreciată este reprezentată de tablele combinate, adică cu o parte magnetică şi cealaltă în plută. În acest fel, avantajele acestor două tipuri sunt combinate într-un singur produs: în partea magnetică se pot  scrie mesaje cu un marker sau se pot ataşa magneţi, în timp ce în partea cu plută se pot ataşa notiţe, comentarii şi fotografii cu ace care sunt uneori incluse în pachet.

Este recomandat ca fiecare persoană să verifice dacă există, de asemenea, unul sau mai multe markere (poate cu suport pentru fixarea pe tablă) potrivite pentru tablă pe care o compară. În absenţa unei radiere, ar trebui să fie suficient un burete sau o hârtie absorbantă umedă: modelele cu cea mai bună suprafaţă nu lasă dungi.

Tablele magnetice îşi vor găsi cu siguranţă utilitatea în mai multe spaţii, de la case şi până la sălile de curs sau birouri. Datorită modului în care tablele pot fi utilizate, acestea sunt unele dintre cele mai bune alegeri pentru o comunicare eficientă şi pentru a transmite mai uşor anumite mesaje.