Ce ofera magazinele sport si care este trendul in acest domeniu?

Activitatile sportive si antrenamentele de fitness au devenit, in ultimii ani, metodele preferate de consumare a timpului liber in randul oamenilor concentrati in aglomerarile urbane. Pentru a evita efectele sedentarismului, cei mai multi dintre noi alegem sa practicam un sport, sa mergem cu bicicleta, sa alergam in parc sau sa apelam la serviciile unei sali de fitness.

Lipsa timpului, resimtita acut in orase, ne indica o alternativa viabila: achizitionarea unor echipamente si aparate fitness potrivite pentru folosirea in propria locuinta. Cele mai apreciate astfel de aparate sunt: bicicleta fitness, banda de alergat, banca de abdomene sau aparatele multifunctionale, produse puse la dispozitie de magazinele sport online sau offline.

Un exemplu de succes

Pentru a spori accesibilitatea si disponibilitatea acestui segment, Sport-Mag.ro, unul dintre cele mai mari magazine sport din Romania, ofera clientilor sai o gama larga de articole sportive si aparate fitness destinate atat amatorilor, cat si profesionistilor. Brandul Sport-Mag a acumulat deja peste 10 ani de experienta in acest domeniu si este in continua dezvoltare multumita cresterii cererii in materie de produse fitness, fapt ce mentine piata de aparate, echipamente si accesorii sportive pe un trend ascendent, asemenea majoritatii pietelor europene.

Printre avantajele pe care le ofera un astfel de magazin sport putem identifica reducerea timpului alocat antrenamentului (nu mai pierzi timp cu drumul spre si dinspre sala, in vestiar sau la receptie), sporirea confortului (te poti antrena in confortul pe care l-ai creat acasa de-a lungul timpului) sau eliminarea programului fix (poti folosi aparatul fitness la orice ora – nu mai depinzi de programul salii de sport).

Beneficii oferite

Oferind cel mai bun raport calitate-pret si o gama diversificata de produse, acest magazin sport a cucerit rapid piata din Romania si are obiective marete, fiind in plin proces de extindere in afara granitelor tarii. Pe langa profesionalism, seriozitate si amabilitate, Sport-Mag iti ofera si urmatoarele beneficii:

– preluare rapida a comenzilor;
– primirea produselor comandate in cel mai scurt timp posibil;
– livrare gratuita in cazul comenzilor ce depasesc valoarea de 200 de lei;
– garantie a produselor de pana la 2 ani in functie de categoria din care acestea fac parte;
– consultanta si asistenta gratuita pentru orice intrebari sau nelamuriri referitoare la alegerea unui aparat fitness din oferta acestui magazin sport;
– service gratuit la domiciliu pentru produsele aflate in garantie si acelasi serviciu, dar contra cost, in cazul aparatelor iesite din perioada de garantie;
– preturi accesibile oricarui buzunar si o gama variata de articole si aparate fitness;
– acces constant la oferte, promotii si reduceri de pret.

Oferta Sport-Mag disponibila in prezent

De la incepatori la avansati, de la copii la persoane trecute de prima tinerete, oferta acestui magazin sport adreseaza necesitatile tuturor. Pe site-ul sport-mag.ro vei putea gasi sute de produse de cea mai buna calitate organizate eficient pe segmente si categorii, printre care se afla si:

– benzi de alergare (magnetice sau electrice, cu design modern);
– biciclete de fitness (magnetice, eliptice, medicinale);
– aparate multifunctionale pentru cresterea fortei si masei musculare;
– articole si accesorii pentru aerobic;
– greutati de fitness (haltere si gantere);
– articole pentru copii.

Alege sportul si un stil de viata sanatos! Alege calitatea la cel mai mic pret! Alege Sport-Mag!