Ce să nu lipsească din casa ta atunci când reamenajezi: tool-uri care îți pot fi de folos 

Dacă simți că este momentul să faci anumite modificări în casa sau apartamentul tău, trebuie să ții cont de mai multe aspecte: ce trebuie înlocuit, ce trebuie reparat, modificat, ce nu ți-a folosit deloc și ce îți folosește în continuare.

După un plan bine pus la punct, poți să stabilești exact de ce anume ai nevoie cu adevărat în casa ta. Fie dorești o schimbare, fie dorești să înlocuiești ceva ce deja deții însă nu mai funcționează corespunzător, fie că vrei, pur și simplu, modernizare, iată câteva tool-uri ce îți pot fi de folos, indiferent de încăpere: 

 

 

  • Sobă șemineu – o sursă în plus de căldură

 

Dacă te gândești să economisești căldură, făcând mici pauze de la folosirea centralei termice, atunci soba semineu este exact lucrul de care ai nevoie. Sobele șemineu sunt pe gaz, au un consum redus și sunt foarte practice, ușor de folosit. Mai mult decât atât, pot fi mutate dintr-o cameră în alta, fiind avantajos pentru întreaga casă. 

Astfel, dacă dorești să micșorezi factura la căldură, dacă vrei ceva practic și dacă vrei să ai un plan de back-up în cazul în care centrala are o problemă, atunci soba șemineu este un instrument perfect în care poți investi. 

 

 

  • Dezumidificator de aer – nenumărate beneficii pentru orice încăpere a casei 

 

Mai ales în situația în care căldura este pornită în casă, aerul poate deveni extrem de încărcat, ceea ce creează un disconfort constant. Dezumidificatorul de aer are rolul de a menține echilibrul umidității fiecărei camere, lucru care ajută la evitarea situațiilor neplăcute. Spre exemplu, din cauza umidității excesive se provoacă condens pe suprafața pereților, lucru care afectează sănătatea, confortul dar și aspectul casei. 

Dezumidificatorul are rolul de a menține controlul umidității aerului, poate înlătura bacteriile și alergenii datorită unui filtru anti-praf, și poate ajuta la uscarea mai rapidă a rufelor. Acest accesoriu compact poate avea mai multe beneficii, deci este o investiție bună pe mai multe planuri. 

 

 

  • Panouri radiante – aspect modern și spațiu economisit în baia ta

 

Dacă dorești o schimbare considerabilă atât când vine vorba de aspect, cât și de funcționalitate, atunci trebuie să încerci panouri radiante în baia ta. Acestea au un sistem modern de funcționare, cu touch screen, un senzor PIR care detectează prezența omului și alte funcții utile, atent puse la punct. 

Pe lângă faptul că aceste panouri radiante contribuie la economisirea energiei electrice, acestea te ajută să economisești și spațiu în baia ta. Aspectul modern și compact poate moderniza cu mult încăperea. Dacă te gândești să renunți la clasicul calorifer pentru prosoape, atunci un panou radiant este ceea ce cauți. 

 

 

  • Purificator de aer – un tool important și extrem de folositor 

 

Starea de sănătate și confortul sunt cele mai importante aspecte din viața oricărui om. De aceea, purificatorul de aer este un accesoriu important și chiar folositor, și nu ar trebui să lipsească din casa ta. 

Având un design compact, purificatorul de aer poate fi plasat cu ușurință în orice încăpere a casei, ajută la înlăturarea bacteriilor din aer și a mirosurilor neplăcute din casă. Purificatorul poate înlătura chiar și mirosul de țigară, care este extrem de greu de înlăturat. 

Este important să faci investițiile potrivite, acele investiții care te pot ajuta să salvezi bani, timp, energie spațiu și chiar să ofere un aspect modern casei tale, fără să ocupe prea mult spațiu.