Cele mai comune probleme din casa ta care pot fi rezolvate de un instalator

Sunt tot mai multe anunţuri pe Facebook de tipul caut instalator şi numeroase persoane vor să găsească specialişti din acest domeniu. Este lesne de înţeles faptul că în această situaţie vei avea nevoie de un instalator care să fie din acelaşi oraş cu tine dacă vrei să plăteşti mai puţin şi să ai instalaţia reparată cât mai repede, motiv pentru care îţi recomandăm să cauţi un specialist pe Mesteri Locali, unde poţi filtra rezultatele pe oraşe şi pe tipurile de servicii utilizate. Dacă locuieşti în Iaşi, spre exemplu, o căutare după instalator Iasi îți va prezenta cei mai apropiați instalatori de locația ta. Îţi prezentăm mai multe semne care îţi indică faptul că ai nevoie de un instalator profesionist.

Scurgeri sau condens pe încălzitorul de apă

Un încălzitor de apă care transpiră sau are condens este adesea un semn al unei scurgeri lente, dar constante. Mulți dintre noi îl vom descoperi mai întâi atunci când trebuie să verificăm lumina pilot sau trebuie să ne apropiem de încălzitorul de apă și să observăm că peretele exterior al său  este puțin umed.

Scurgerile mici provin din fişuri în conducte său în carcasă și vor duce în cele din urmă la probleme mai mari. Este minunat să le descoperi cât mai curând posibil, deoarece înseamnă că reparațiile pot fi accesibile și limitate. Alte semne de pericol include petele de rugină pe încălzitorul de apă sau pe conductele din jur, coroziuni pe încălzitorul de apă sau bălţi de apă sub instalaţie sau sub ţevi.

Dacă locuieşti în Brașov, sună un instalator Brasov dacă observi oricare dintre aceste semne. Îţi poți proteja casa la un cost accesibil prin repararea sau înlocuirea încălzitorului de apă.

Când apelezi un instalator pentru acest tip de inspecție, acesta ar trebui, de asemenea, să efectueze o verificare amănunțită a scurgerilor de gaz sau a altor probleme electrice. Poţi detecta o scurgere singur pulverizând apă cu săpun pe ţeavă și căutând bule atunci când gazul este oprit, dar poți rata cu ușurință semnele unei scurgeri şi există riscul de a le găsi mult prea târziu.

Apa vine cu presiune scăzută

Când apa nu curge cu forță, este de obicei timpul să chemi un instalator pentru a verifica funcționarea internă a instalației.

Când apa provine de la robinetul din baie singură problemă poate fi sita înfundată. Poți rezolva acest lucru deșurubând sita și curățând sedimentul. Acest lucru se face, de obicei, prin spălare său o înmuiere în oțet.

Dacă curățarea acestei site nu face ca lucrurile să se îmbunătăţească său dacă presiunea scăzută apare în toată casa, este posibil să ai o problemă mult semnificativă care se ascunde sub suprafață. Presiunea scăzută este adesea legată de țevile crăpate său sparte, fie în pereți, fie sub fundația casei tale. Aceste zone se vor scurge de fiecare dată când utilizezi apă în casă, creând o problemă în creștere, care poate provoca daune majore locuinței în general. Din fericire folosind Mesteri Locali poţi găsi rapid un instalator care să te ajute cu toate problemele pe care le întâmpini.

Dacă te confrunţi cu o presiune scăzută care nu se află într-un dispozitiv singular, este timpul să apelezi un instalator și să ceri ajutorul imediat.

Ori de câte ori ai probleme cu instalaţia de apă din casă recomandarea noastră este să apelezi la specialişti în acest domeniu pentru că doar aşa poţi fi sigur că problemele nu sunt de fapt mai mări decât ceea ce poţi observa la suprafaţă. De aceea îţi recomandăm să te bazezi pe servicii de calitate şi să alegi cei mai buni instalatori din zona ta, pe care să te poţi baza mereu.