Planuri de toamna? Ia un imprumut promotional de la Provident si ai costuri la jumatate!

Toamna vine, deseori, cu noi idei si planuri familiale sau casnice. Odata cu aceasta perioada, poti gasi diferite motive de investitii. Fie ca e vorba de sanatatea personala sau a unui membru din familie, fie ca ai in plan mici reparatii sau renovari in cadrul propriei locuinte – ori utilarea acesteia cu lucruri noi –, un imprumut pe termen scurt sau mediu poate fi ajutorul de care ai nevoie pentru a-ti pune rapid in aplicare ideile.

Pregatirile pentru sezonul rece pot implica numeroase cheltuieli, iar in scurt timp iarna va bate la usa. Pe de alta parte, daca esti parinte, inceputul noului an scolar in contextul COVID-19 a atras cu sine costuri neprevazute in ceea ce priveste recrearea mediului educational acasa.

Cursurile online necesita o logistica specifica, incepand de la instalarea unui birou cat mai confortabil in camera copilului si pana la achizitionarea unui laptop cat mai bun si eficient sau a unei tablete suficient de bune in desfasurarea activitatilor scolare online.

In cazul in care nu ti-ai permis inca, din punct de vedere financiar, sa-i asiguri copilului tau toate cele necesare pentru scoala de acasa, acum o poti face cu ajutorul unui imprumut promotional, cu costuri la jumatate, de la Provident.

Deoarece este important sa ai o sustinere reala pentru a-ti duce la bun sfarsit planurile de toamna in timp util, compania pe care te poti baza oricand la nevoie iti ofera acum un imprumut special conceput pentru aceasta perioada, care presupune:

• sume intre 1.000 si 2.000 Lei;

• rate fixe saptamanale;

• costuri la jumatate.

Creditul poate fi accesat pe o perioada de 62 de saptamani, indiferent de valoarea sumei contractate, cu sau fara serviciul optional si auxiliar de gestionare la domiciliu – al carui comision este, de data aceasta, de doar 10 Lei. Comisionul de analiza a dosarului este si el redus la 60 de Lei, iar rata dobanzii (%/an) este de asemenea injumatatita (26%, in loc de 52%).

Conditiile minime de aplicare in vederea obtinerii unui imprumut promotional Provident raman aceleasi, dupa cum urmeaza:

– trebuie sa ai cetatenie romana si sa fi implinit varsta de 18 ani;
– venitul tau fix minim lunar trebuie sa fie de 300 de Lei/luna, dovedibil;
– e nevoie ca adresa ta de domiciliu sau resedinta sa fie pe teritoriul Romaniei;
– un numar de telefon valabil, pentru a mentine relatia cu reprezentantii Provident.

Pentru mai multe detalii despre promotia de toamna, viziteaza pagina dedicate a site-ului, promotia lunii octombrie, unde regasesti si regulamentul campaniei. Sau poti suna la unul dintre numerele de telefon cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75.

Perioada promotiei de toamna a lunii octombrie este intre 22.09.2020 – 19.10.2020.

Provident Financial Romania este o institutie financiara nebancara fondata in 2006, fiind specializata in credite rapide.