Cele mai cool 10 branduri vestimentare

Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai cool branduri vestimentare și care sunt motivele pentru care lumea alege să poarte ținutele acestora? 

Îți prezentăm mai jos 10 dintre cele mai cool branduri vestimentare, alese pentru felul în care știu să se reinventeze permanent, dar și după criterii statistice precum numărul de căutări Google sau al mențiunilor de pe rețelele de socializare. 

  • Burberry

Casa aceasta de modă este cunoscută pentru crearea pardesiurilor de calitate, accesoriilor de modă, parfumurilor, cosmeticelor, ochelarilor de soare și ținutelor ready to wear. Este în top datorită calității deosebite a materialelor folosite în producție și pentru măiestria cu care își finiseaza piesele de îmbrăcăminte. 

  • Just Cavalii

Prima extensie a bine cunoscutului brand Roberto Cavalli, această marcă denotă spiritul liber al creatorului, acesta inspirandu-se în colecția lui eclectică de haine și accesorii din fotografiile făcute în călătoriile lui. 

  • Marc Jacobs 

Cunoscutul designer continuă să răsfețe lumea modei prin creațiile lui luxoase ready to wear, rămânând în același timp în pas cu moda și cu timpurile. 

  • Red Valentino 

Linia de modă Red Valentino este faimoasă datorită dedicării către publicul țintă format din tinerii din zonele urbane. Fondată în 2003, ea continuă să îmbine elemente clasice ale brandului Valentino cu cele mai moderne creații. 

  • Tory Burch

Brandul acesta își trage inspirația din stilul de viață al cunoscutei creatoare Tory Burch, care inovează încă din 2004 în domeniul pantofilor, poșetelor, accesoriilor, produselor de frumusețe, decorațiunilor și al ținutelor ready to wear. 

  • PS Paul Smith

Stilul intrinsec al acestui brand este evident în fiecare țesătură deoarece îmbină cu succes designul modern cu principiile clasice, la un preț avantajos. Abordarea este și ea una personală, stilul fiind caracterizat ca unul excentric, dar confortabil și distinctiv, dar ușor de purtat. 

  • Y3

Colaborarea dintre giganții Adidas și Yohji Yamamato este combinația perfectă dintre designul avangardist și formele frapante cu stilul sport. Estetica japoneză se mulează extrem de bine pe calitatea germană.

Cunoscut mai ales datorită accesoriilor pe care le propune (genți, ochelari, bijuterii), designerul american și-a câștigat o popularitate tot mai mare și din calitatea sa de jurat al Project Runway.

  • Oneteaspoon

Brandul australian format în anul 2000 este pentru oamenii îndrăzneți care nu se tem să fie sexy, iubitorii de denim și împătimiții rock & roll deopotrivă. Combină asta cu designul chic și confortul sporit și tocmai ai obținut rețeta succesului. 

  • Zadig & Voltaire 

Înființat în 1997, acesta este primul brand cunoscut pentru produsele de lux la prețuri accesibile. Colaborarea perfectă dintre fondatorul Thierry Gillier și creatoarea Cecilia Bonstrom ne aduce o colecție de haine în care contează calitatea nu cantitatea, accentul fiind pus pe piesele mereu la modă care îmbină feminitatea cu atitudinea liberă și sălbatică a stilului rock & roll într-un echilibru perfect.