Cele mai tari promoții de Halloween sunt la Vlad Cazino

Săptămâna aceasta, Halloween este sărbătorit cu o mulțime de promoții la Vlad Cazino. Nici nu se putea altfel, căci gazda cazinoului online, vampirul prietenos Vlad, este foarte încântat de atmosfera specifică nopții de Halloween și dorește să prelungească distracția de sezon cât mai mult posibil. Vlad Cazino, platforma de jocuri de cazino online cu brand românesc și expertiză internațională a unui grup puternic în lumea jocurilor de noroc la distanță, ți-a pregătit surprize zi de zi.

 

Pe 29 și 30 octombrie, jocurile eligible din Turneul de Halloween îți aduc beneficii speciale. Primii 30 de jucători care au cel mai mare câștig egalizat vor împărți fondul de premiere de 10.000 RON. Ziua de Halloween vine cu distracție intensă la mini-jocuri, unde dacă joci cel puțin 40 RON, primești 5 rotiri la Epic Joker cadou din partea lui Vlad. Optează pentru fiecare promoție și bucură-te de un Halloween cu avantaje în serie!

„Muritorilor, precum știți am abandonat de mult timp domeniul părintesco-vampiresc și cimitirul unde am învățat șotronul. Nu regret însă că am adus șmecheria pe vampirie și în viețile voastre, dar în noaptea de Halloween mă cuprinde nostalgia. Ce mai bun remediu decât să vă pregătesc o noapte înspăimântător de câștigătoare? Alege-ți o criptă până la miezul nopții și joacă rotirile de la slotul Halloween Jack pentru a avea niste câștiguri nemuritoare”, spune vampirul Vlad despre o altă promoție pe vladcazino.ro. Cum te bucuri de această campanie? Deschide slotul Halloween Jack, alege-ți o criptă pentru a afla câte rotiri ai câștigat, joacă rotirile primite.

Nici pe 1 noiembrie nu se termină Halloween. Cel puțin la Vlad Cazino! Pe platforma de cazino online, este momentul să încerci Jackpot poker cu o nouă promoție blanao. Poți să primești un Tichet HexaPro de 1 euro, dacă deschizi secțiunea de HexaPro într-un anumit interval online – detalii găsești pe vladcazino.ro. Tot pe website poți să testezi și inovația în bingo online, HexaBingo: „După îndelungate experimente, magii și vrăjitorii a apărut cel mai șmecherific bingo – HexaBingo. Adună-ți prietenii și jucați pentru cele mai tari premii din istorie. Nu rata senzațiile tari pe care le ai zi de zi, nu doar de Halloween”, explică Vlad.

Dacă vorbim despre Halloween, înseamnă că mai avem o singură lună de toamnă. Și tot atât timp pentru a participa cât mai intens în campania de toamnă de la Vlad Cazino, cea la finalul căreia poți câștiga VladMobilul. Este vorba despre cel mai șmecher premiu de la cazino online, un automobil sport de lux, un Ford Mustang Fastback 2.3 EcoBoost 270 CP. Joacă de cel puțin 30 RON la sloturi, Live Cazino sau Bingo pentru a primi un tichet la extragerea finală. Fiecare 30 RON îți aduc câte un tichet, deci poți acumula cât mai multe tichete, adică mai multe șanse la tragerea la sorți. Cum ar fi să câștigi chiar tu acest super automobil Ford Mustang Fastback 2.3 EcoBoost 270 CP? Grăbește-te să participi la campanie, mai ales că tichete primești indiferent dacă suma de joc generează sau nu câștiguri în cazinoul online.