CID Construct dă naștere unui nou ansamblu rezidențial în zona de nord a Bucureștiului

Compania CID Construct SRL anunță că va da naștere unui nou proiect rezidențial în zona de nord a Bucureștiului, situat într-o zonă privilegiată, între Lacul Băneasa și Pădurea Băneasa. La dispoziția proprietarilor sunt puse apartamente de trei și patru camere (câte două pe etaj) construite după ultimele standarde de calitate.

Noul bloc de aparatamente situat in Strada Gheorghe Sisesti nr. 32,  reprezintă soluția de vis pentru persoanele care își doresc o locuință aproape de toate facilitățile unui oraș mare, dar în același timp vor să se bucure de farmecul naturii. Viitorii locatari vor beneficia de încălzire în pardoseală, plăci ceramice tratate antiderapant, finisaje din granit și lemn. Dotările mai includ și aparate de aer condiționat instalate, instalații electrice și instalații sanitare Grohe. La acestea se mai adaugă tâmplărie Gealan Tripan 8 camere, centrală în condensație, acces auto cu telecomandă și video interfon, toate cu rolul de a oferi un plus de confort.

Apartamentele de trei camere vor avea o suprafață construită de aproximativ 100 mp, iar cele de patru camere vor avea o suprafață construită de peste 113 mp. Apartamentele puse la dispoziție dispun de finisaje realizate din cele mai bune materiale, 2 băi, dressing și camera de zi, alături de balcoane.
Noua locație din Gheorghe Ionescu Sisești nr. 32 permite accesul facil către mediul office din Pipera, Aurel Vlaicu și Aviatorilor, către principalele zone de distracție, relaxare și shopping din apropiere (Parcul Herăstrău, Băneasa Shopping City, Ikea, Promenada Mall, Grădina Zoo, Therme, Jollie Ville / Pipera Plaza), dar și către aeroport. De asemenea, locatarii au la dipoziție și supermarketurile din apropiere (Carrefour, MegaImage Shop&Go). Mai mult de atât, dacă vrei să faci o escapadă de o zi în afara Bucureștiului, în Snagov, Buftea ori Mogoșoaia, nu vei mai pierde ore întregi în trafic.
Oferta de grădinițe, școli, restaurante ori săli de fitness din această zonă a Bucureștiului este una generoasă. Vei găsi tot ceea ce îți dorești la o distanță de maximum 15 – 20 de minute, ceea ce înseamnă că vei câștiga timp prețios pentru tine și cei dragi.

Dacă ești în căutarea unui apartament mai spațios, cu o arhitectură modernă, bine compartimentat, dar la un preț rezonabil, acum este momentul să acționezi.

Despre CID CORPORATE CONSTRUCT

Cid Corporate Construct are o vechime de peste 15 ani în proiecte rezidențiale, ceea ce garantează clienților rezultate de excepție, profesionalism și implicare. Aceasta nu este doar una dintre cele mai cunoscute companii de construcții din București, ci și un important distribuitor de materiale de construcții, care asigură preț de producător. Un proiect realizat recent poate fi vizualizat AICI.

Contactează-ne acum la adresa de email vânzări@cidconstruct.ro sau la numărul de telefon – 0757.083.240.