Cipa Air – Distribuitor national de compresoare cu surub FirstAir

Una din cele mai importante decizii care trebuie luata la instalarea unei statii de comprimare a aerului este stabilirea tipului de compresor pe care urmeaza sa il achizitionam. Compresor cu piston sau compresor cu surub?

Astazi vorbim de compresoarele cu surub, chiar daca fiecare din sistemele de comprimare a aerului are avantajele sale particulare.

Pentru o cerere importantă şi constantă de aer comprimat in procesele de productie, compresoarele cu şurub constituie alegerea optimă.

Daca principalul criteriu de alegere al compresorului pe care doriti sa il achizitionati este pretul, atunci clar aveti nevoie de o consultanta profesionista. De ce? Pentru ca, atunci cand vine vorba de preturi, discutam in realitate de costuri. Un compresor cu surub are un pret relativ mai mare dar costuri mai mici. Investitia facuta se amortizeaza rapid prin reducerea costurilor de funcţionare. Acestea includ nu numai costul energiei necesare pentru producerea aerului comprimat. O pondere semnificativă o au şi cheltuielile aferente perioadelor de funcţionare în gol

Pentru ca trebuie sa existe intotdeauna un raport corect intre pret si calitate, CIPA AIR introduce in piata romaneasca, pe langa compresoarele premium ALMIG, si compresoarele FirstAir, care ofera performante exceptionale, fiind compresoare de aer de calitate germana, la preturi optime

Compresor cu surub FirstAir – Seria FAS

Sunt compresoare cu turatie fixa, injectie de ulei si transmisie prin curea sau directa care functioneaza la presiune maxima de 8 sau 10 bari.

Daca aveti nevoie de un compresor fiabil care asigura si costuri reduse de intretinere si exploatare, acest compresor poate fi alegerea potrivita. Chiar daca vine echipat in varianta standard, acesta poate fi configurat pentru a corespunde exact nevoilor tale cu rezervor de aer, uscator, filtre si sisteme de curgere a condensului Compresor cu surub FirstAir – Seria FAS AT. Seria FAS AT este o gamă completă de compresoare cu șurub,  răcite cu aer, de la 3 kW la 15 kW – turație fixă, echipate cu rezervoare orizontale cu capacitati diferite pentru a corespunde mai bine necesitatilor de aer comprimat existente.

Compresoarele sunt destinate utilizării industriale, au in componenta rezervoare de 270 sau 500 litri cu uscator incorporat și își dovedesc  eficacitatea in regim continuu de functionare. Sunt echipate cu motoare IE3 de înaltă eficiență, care garantează o funcționare foarte economică iar transmisia se realizează prin curele. De unde achizitionam acest compresor? Evident ca raspunsul este unul singur: de la o firma cu experienta cat mai mare, care ne ajuta pe partea de consultanta fiind profesionisti in domeniu dar ne asigura si montarea compresorului achizitionat.

Avem cu siguranta nevoie de o livrare rapida, de o companie care sa aiba pe stoc piese si consumabile care permit depanarea in regim de urgenta si de un profesionist care sa raspunda rapid si sa rezolve orice problema care ne-ar afecta procesul de productie.

Poate fi acest profesionist CIPA AIR?

Noi spunem ca da! Dumneavoastra va puteti convinge doar contactandu-i.
Intra pe cipa-air.ro si initiaza o discutie. Ei te pot ajuta sa alegi compresorul potrivit atat din punct de vedere al costurilor cat si din punct de vedere al posibilitatii de extindere al afacerii tale.