CONCURS: Viva Credit sărbătorește 10 ani de la primul împrumut acordat 100% online!

Viva Credit, prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online, împlinește 10 ani de la primul împrumut acordat. Cu această ocazie, le mulțumește tuturor clienților pentru încredere și anunță că organizează un concurs aniversar la radio și pe Facebook, deschis oricui dorește să participe.

De la primul împrumut și până astăzi, Viva Credit înseamnă peste 1.000.000 de împrumuturi acordate și, conform unui studiu intern, peste 90% dintre clienți care i-ar recomanda prietenilor, pentru promptitudinea cu care IFN-ul se adaptează la nevoile clienților.

„Când cei dragi se bazează pe tine, tu bazează-te pe Viva Credit!” – aceasta este deviza de care sunt animați cei peste 100 de angajați. Misiunea companiei este, de 10 ani, să ofere o soluție rapidă și convenabilă pentru finanțarea nevoilor urgente. Așadar, au implementat o linie de credit, adică o rezervă de bani până la salariu din care clientul poate retrage oricând are nevoie, de câte ori are nevoie, în limita a 2000 lei.

„Tot ceea ce facem pornește din dorința de a le fi de un real ajutor celor care apelează la noi. De-a lungul timpului ne-am îmbunătățit produsul ca să venim în sprijinul vostru, al clienților care vă bazați pe noi. Este un proces continuu, de ascultare a nevoilor clienților noștri și de îmbunătățire a serviciilor pe care noi le oferim. Așadar, suntem primii care am introdus în România împrumutul acordat 100% online și dobânda de 0% pentru primele 30 de zile. O dovadă că ne facem bine treaba este faptul că 9 din 10 clienți ne-ar recomanda prietenilor, conform unui studiu intern”, afirmă Ionuț Stan, Director General al Viva Credit România.

Concurs 10 ani de Viva Credit

În perioada 9 – 20 august, Viva Credit sărbătorește cei 10 ani de activitate printr-o campanie aniversară cu premii, desfășurată la radio Europa FM, în fiecare dimineață între orele 8:00 și 9:00, precum și pe pagina de Facebook Viva Credit sub forma unui concurs. Pe pagina de Facebook Viva Credit va fi publicată în fiecare zi, timp de 10 zile, câte o întrebare referitoare la Viva Credit și produsul său. Participanții trebuie să ofere răspunsul corect, printr-un comentariu la postare, pentru a intra în competiție. Premiile zilnice constau în gadget-uri, accesorii smart și alte premii surpriză.

Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat aici.

VIVA Credit IFN SA este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Oferim sume cuprinse între 100 și 2000 lei.