Consumabile de hartie de unica folosinta pentru o igiena ideala

Printre cele mai esentiale lucruri care nu trebuie sa lipseasca dintr-o locuinta, local, institutie publica sau orice spatiu comercial, deschis publicului, sunt hartia si sapunul, in special daca vorbim despre mediile sanitare. Foarte multe afaceri se folosesc de avantajele consumabilelor de hartie, deoarece acestea si-au dovedit de-a lungul timpului utilitatea. De regula, astfel de produse sunt prezente in toate centrele comerciale, in centrele medicale, bucatarii profesionale, saloane de infrumusetare, hoteluri, birouri, baruri si cafenele, restaurante si benzinarii. Aceste institutii sunt aprovizionate de catre cei de la Sanito.ro – un brand cu o experienta de peste 13 ani in acest domeniu, care si-a castigat renumele datorita produselor lor profesionale.

Prosoapele din hartie, datorita faptului ca sunt de unica folosinta, ajuta la o stergere igienica a mainilor, dupa ce acestea au fost spalate cu apa si sapun dezinfectant, prosoapele clasice adunand in timp bacterii si microbi, chiar si dupa cateva utilizari.

Consumabilele din hartie comercializate de catre cei de la Sanito.ro sunt rezistente la umezeala si nu prezinta riscul de a se rupe imediat ce au intrat in contact cu mainile ude.

Principalele categorii de produse din hartie ce pot fi achizitionate de pe acest site, sunt urmatoarele:

  • Hartie Igienica
  • Prosoape Hartie Pliate
  • Rola prosop hartie
  • Role hartie industriala
  • Servetele de Masa
  • Servetele Faciale
  • Role Medicale si prosoape coafor
  • Fete de masa

Toate acestea sunt produse de cea mai buna calitate si disponibile la cele mai avantajoase preturi. De asemenea, aici veti gasi produse din hartie din gama de produse Tork, unul dintre cele mai renumite brand-uri la nivel mondial pentru calitatea superioara a produselor.

Calitate excelenta la preturi foarte avantajoase reprezinta probabil cel mai important atu al produselor din aceasta gama. In ceea ce priveste totalul produselor comercialziate de catre cei de la Sanito.ro, acesta nu consta doar in consumabilele din hartie, ci si in multe alte tipuri de produse. Toate produsele ce tin de pastrarea curateniei si asigurarea eficienta a unei igiene personale se gasesc pe Sanito.ro.

Mai mult ca sigur te folosesti destul de des de utilitatea consumabilelor de hartie, cum ar fi o rola prosop hartie, daca activezi in cabinete medicale si saloane de cosmetica sau masaj. La Sanito.ro gasesti role din hartie medicale tip cearceaf, simple sau tratate antimicrobian, recomandate pentru utilizarea in clinici si cabinete medicale, saloane de masaj, saloane de cosmetica si infrumusetare. Tot aici, gasesti role de hartie tip prosop cu unul, doua sau mai multe straturi, care au o textura moale, sunt extra absorbante si rezistente.

Tot mai multi clienti descopera Sanito si produsele pe care aceste le ofera. Despre profesionalismul lor vorbesc deja peste 20.000 de firme multumite de serviciile si produsele Sanito si cele 60 de brand-uri puternice partenere pe care le comercializeaza, precum: Tork, Notrax, Gojo, Purell, Mediclinics, EcoLab, SANO, Pronto si multe altele. Cumparaturile pentru curatenie si igiena se fac acum mai simplu si mai sigur, totul cu ajutorul profesionalismului celor de la Sanito.ro.