Crematex.com – noul website al depozitului de haine second hand axat pe calitate de top

Compania Crematex, care are 8 ani de experiență în importul și distribuția de articole second hand și outlet din categoria fashion, a relansat recent website-ul propriu. La adresa crematex.com se pot consulta tipurile de pachete disponibile cu îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii. Website-ul crematex.com ilustrează conceptul principal al companiei: produse de cea mai bună calitate, modă fără compromis, la prețuri rezonabile.

 

„Second hand și outlet pentru clientul modern nu trebuie să însemne jumătăți de măsură în ceea ce privește stilul sau când ne referim la calitate. Acest segment de fashion este mai degrabă o oportunitate, aceea de a descoperi la prețuri neașteptat pe mici articole demne de orice magazin cu haine din circuitul standard, ba chiar produse de mai bună calitate și de la mărci cunoscute. Clientul final își dorește ca hainele cumpărate să nu aibă vreo particularitate vizibilă în sens negativ, deci va selecta produse care impresionează estetic și care încântă și din punct de vedere funcțional”, explică reprezentanții Crematex.

 

Astfel, firma se axează pe calitate de top la prețuri rezonabile și propune magazinelor cu haine second hand și outlet să aleagă cu simț de răspundere pentru a-și mulțumi clienții și pentru a avea succes în afacerile pe care le dezvoltă. „Unii mici comercianți sunt tentați de oferte ale unor depozite en-gros de haine second hand cu loturi disponibile la prețuri foarte mici. Constată apoi că au plătit pentru produse de slabă calitate, care nici măcar nu au cerere pe piață. Așa se ajunge la stocuri vândute apoi pe nimic, donate sau distruse pentru că nu pot fi valorificate comercial. În schimb, partenerii noști se bucură de relații pe termen lung tocmai pentru că le oferim calitate fără excepție, iar clienții lor finali beneficiază de prețuri oneste pentru produse care îi impresionează”, mai spun cei de la Crematex.

 

Pe crematex.com se pot găsi bine structurate toate tipurile de loturi disponibile. Comenzile vor fi astfel fără emoții, fără surprize neplăcute. Se pot alege haine în funcție de sezon, dar și accesorii precum încălțăminte, poșete, gablonțuri, chiar si perdele, draperii și produse casnice. În partea de îmbrăcăminte, fiecare opțiune este prezentată cu multe amănunte, chiar și mărimi, conținut etc. Prețurile sunt expuse per kg, iar masa totală a loturilor este prezentată de asemenea. Pentru că lucrează foarte transparent și își doresc parteneriate oneste pe termen lung, reprezentanții firmei permit oricărui potențial client să vizualizeze loturile de marfă second hand și outlet în depozitul din Cluj-Napoca.

 

Crematex importă haine, încălțăminte și accesorii second hand și outlet în special din Anglia și Spania și le livrează oriunde în țară, ofertele fiind disponibile pentru achiziții en-gros ale magazinelor de specialitate. Ca furnizor, Crematex propune aceste standarde de calitate net superioare pieței second hand din România, considerând că doar așa au de câștigat atât retailerii, cât și clienții finali. Oferta companiei include foarte multe produse noi, cu etichetă sau cu ambalaj original. De la rochii și fuste la pantaloni și tricouri, de la bluze la geci, de la lenjerie intimă la poșete și genți, fel de fel de articole fashion sunt disponibile în oferta Crematex, oferind magazinelor de pe segmentul second hand și outlet o varietate maximă, exact ca într-un magazin cu articole din comerțul standard de articole de modă.