Cria Soft, furnizor de case de marcat

Cria Soft este compania care se ocupa cu vanzarea si fiscalizarea caselor de marcat, imprimante fiscale si accesorii. Sunt unul dintre distribuitorii autorizati, care furnizeaza case de marcat Datecs. Toate modelele de case de marcat comercializate sunt dotate cu jurnal electronic, adica odata cu raportul Z se tipareste automat si copia bonurilor.

In portofoliul Cria Soft se regasesc case de marcat moderne, atat de tip desktop cat si portabile, cu posibilitate de conexiune prin Bluetooth la device-uri mobile, fiind compatibile atat cu echipamente ce folosesc sistem de operare iOS, dar si sistem Android sau Windows.

Pe langa case de marcat, Cria Soft ofera si produsele complementare precum sertare de bani sau consumabile compatibile (role de hartie termica), imprimante fiscale si termice, sisteme POS si Soft, cititoare de coduri de bare. Cria Soft iti ofera consultanta in alegerea modelului de casa de marcat potrivit afacerii tale.

Cria Soft vine in ajutorul tau atat pentru achizitia initiala a unei case de marcat avantajoase ca pret si performante, cat si pe parcurs pentru acordarea unui service lunar si ajutorului in orice problema privind implementarea casei de marcat.

Pe langa portofoliul de produse diversificat, Cria Soft sta la dispozitia ta si printr-o serie de servicii, precum fiscalizarea casei de marcat, predarea memoriei fiscale sau contracte service. Aceste tipuri de servicii te ajuta pe tine si afacerea ta in simplificarea si eficientizarea normelor legale impuse, la preturi avantajoase. Cria Soft este alaturi de clienti cu cele mai noi produse si servicii din piata si cele mai bune servicii adaptate fiecarei companii.

Cria Soft ofera suportul necesar pentru a elimina neplacerile aparute in procesul de vanzare si gestionare a afacerii tale, fiind in permanenta la dispozitia clientilor cu echipamente conforme cu prevederile legale, cu echipamente complementare (dar necesare) afacerii tale, cu consumabile avizate de autoritati si, nu in ultimul rand, cu solutii soft de gestionare a activitatii comerciale.

CategoriiIT