Despre Centrul de meditatii Capri

Noi stim ca in zilele noastre, cunoasterea a cel putin doua limbi straine iti deschide usile catre oportunitati foarte valoroase si te claseaza in topul celor mai ravniti angajati. Sunt o multime de optiuni pentru a dobandi cunostinte despre limbile straine pe care ti le doresti sa le inveti, insa cea mai rapida, mai simpla si mai sigura dintre ele este inscrierea la cursuri de limbi straine. Marile companii si nu numai urmaresc sa isi construiasca succesul cu ajutorul angajatilor care le pot deschide cai dincolo de granitele tarii.

Pentru asta exista Capri. Capri este un centru de meditatii din Bucuresti, aflat intr-o locatie ultracentrala (Piata Unirii). In Centrul de meditatii Capri exista un grup de profesori tineri, pasionati de ceea ce fac, cu o vasta experienta in predarea de cursuri copiilor si adultilor si sunt pregatiti sa dea mai departe informatiile pretioase pe care le detin.

Daca faci parte dintr-o companie care doreste sa investeasca in tine si care iti ofera posibilitatea de dezvoltare lingvistica, Centrul de meditatii Capri este numai bun pentru tine. Poti alege intre cursurile de engleza, cursurile de franceza, cursurile de germana, cursurile de coreeana sau cursurile de romana. In cazul in care compania ta nu a auzit inca de noi, ar trebui sa stii ca aici cursurile de limbi straine sunt atat generale, cat si de specialitate, de la nivelul de incepator (A1) pana la cel de avansat (C1-C2).

Stim ca limba engleza este limba de circulatie internationala, insa stim si ca sunt persoane care isi doresc sa o vorbeasca precum un nativ. La Centrul de meditatii Capri este alungata monotonia din cadrul cursurilor de limba engleza, fiind inlocuita cu interactivitatea si metodele practice de invatare rapida. Vei ajunge sa inveti o limba straina mai repede decat te astepti, dobandind propriul mecanism de retinere usoara si aplicare a teoriei in viata de zi cu zi.

Centrul de meditatii Capri este despre performanta. Alatura-te cursantilor si vei fi placut surprind de rapiditatea si placerea invatarii.