Cu MicMobilier.ro îți mobilezi casa de la zero!

Magazinul online de mobila MicMobilier.ro vine în întâmpinarea celor care doresc să își amenajeze locuința de la zero și propune o gamă bogată de mobilier pentru toate gusturile și buzunarele. Selecția include mobilă de cea mai înaltă calitate: canapele fixe și extensibile, colțare fixe și extensibile, fotolii, măsuțe pentru living, paturi tapițate și saltele.

Persoanele care caută o canapea sau un colțar extensibil pentru sufragerie vor găsi pe MicMobilier.ro zeci de modele în diverse culori și stiluri. Pentru spații generoase veți putea alege între canapele cu 3 locuri sau colțare extensibile. Totodată, într-un living spațios poate fi amenajată o canapea fixă alaturi de un set de fotolii. Pentru garsoniere și apartamente mici optați pentru canapele cu 2 locuri sau canapele extensibile care vor transforma camera de zi într-un spațiu de odihnă relaxant.

În funcție de tapițerie, MicMobilier.ro vă propune canapele din piele naturală și canapele cu tapițerie textilă. Pielea naturală rezistă în timp, se curăță ușor și oferă camerei un aer elegant și luxos. Canapelele cu tapițerie textilă vă ajută să amenajați livingul într-un stil minimalist și funcțional.

Colțarele sunt ideale pentru sufrageriile mari, iar prezența unui sezlong îl transformă într-o mica “insulă” de relaxare. Puteți alege între colțare extensibile sau fixe, sub formă de L sau U, cu tapițeria din bumbac, catifea sau microfibră, cu sau fără spații de depozitare. Pe MicMobilier.ro găsiți și colțare cu mini noptiere încorporate, unde puteți depozita telecomanda, cărți și reviste.

Nu uitați să alegeți și o măsuță pentru cafea care se va potrivi perfect în fața unei canapele sau a unui colțar, iar dacă alegeți o măsuță de living extensibilă, veți economisi mult spațiu. De asemenea, un fotoliu sau un balansoar vor completa camera și o vor transforma într-un spațiu pregătit să primească vizitele familiei și ale prietenilor.

Despre MicMobilier.ro

MicMobilier.ro este magazinul online de mobilă al Adva Home Design SRL, iar produsele comercializate pe site se află în stoc și pot ajunge la client într-un timp scurt. Toate piesele de mobilier sunt bine ambalate și pot fi livrate oriunde în țară. O parte semnificativă din canapelele și colțarele din magazin sunt produse local.
Adva Home Design SRL face parte din grupul Casa 2002, care este prezent pe piața de mobilier din România de aproape 20 ani, activitatea sa concentrându-se în regiunea București-Ilfov. Tot aici grupul deține o fabrică de mobilă și operează o rețea de 6 magazine, iar jumătate dintre canapele și seturile de colț vândute de grupul Casa 2002 sunt create și produse în România