Cum alegi cel mai bun meșter pentru diferite lucrări, în doar 3 pași?

Este necesar să vopsești, să pui gresie în baie sau să refaci podelele. Dacă deții o proprietate, atunci știi că lucrările de renovare și necesitatea reparațiilor nu se termină niciodată  Dar cum găsești un meșter bun pentru a se ocupa de toate aceste lucrări?

Un meșter cinstit, care nu se teme să lucreze, respectă termenele limită și îi pasă de calitate – acesta este un vis devenit realitate pentru oricine are nevoie de diverse lucrări în jurul casei și nu vrea să înceapă lucrul pe cont propriu. Mulți oameni îți vor spune că este un mic miracol să dai peste un astfel de meșter. Dar cu sfaturile de mai jos, cu puțin noroc și prin intermediul site-ului Wilio, vei reuși încă de prima dată. Află cum să alegi corect meseriașul care se va ocupa de lucrările minore pe proprietatea ta.

Experiență personală este de aur

O modalitate dovedită de a găsi meșteri profesioniști este prin intermediul recomandărilor. Întreabă-ți prietenii și cunoscuții dacă cunosc un astfel de meșter cu experiență sau pe cine ar lua din nou la muncă. Dar ai grijă, întreabă doar despre experiențe reale prin care au trecut alături de meșteri calificați.

Majoritatea oamenilor au un „prieten care se pricepe la reparații” și altele asemenea, dar doar pentru că este un bun partener de bere nu înseamnă că este un meșter la fel de bun. Un meșter priceput este capabil să profite de noi posibilități care îi vor face munca zilnică mai ușoară și mai rapidă și urmează tendințele moderne ale pieței.

De asemenea, pentru telefoanele mobile au fost dezvoltate diverse aplicații care pot fi un ajutor de neprețuit. Una dintre aplicațiile interesante pentru smartphone-uri este Wilio, locul unde vei întâlni numeroși profesioniști care își oferă serviciile variate și te poți baza pe experiențele vechilor lor clienți, care oferă feedback.

De îndată ce vei accesa https://www.wilio.ro/pricelist/me-teri, numeroși electricieni, instalatori, meșteri în pardoseli, zugrăvire și multe alte servicii, își prezintă ofertele.

Întreabă pe teren

Dacă nu ai pe nimeni în zona ta care să te sfătuiască în alegerea ta, poți încerca să întrebi în magazinele cu materiale de construcție pe care le ai in apropiere. Cu siguranță vor cunoaște acolo câteva nume dovedite. Mai ales în orașele mai mici unde toată lumea se cunoaște. Producătorii mărcilor individuale au adesea pe site-ul „lor” meșteri, care poți fi sigur că sunt familiarizați cu procedurile de lucru și cu inovațiile tehnologice în domeniu.

Când nici măcar internetul nu te sfătuiește

Dacă ești în căutarea unor meșter prin intermediul internetului, se poate întâmpla cu ușurință să îți limitezi alegerea în mod inutil. Meșterii de calitate adesea nu au un site web pentru că pur și simplu nu au nevoie de el. Datorită recomandărilor personale, ei nu duc lipsă de comenzi și nu au timp pentru propriul site. Chiar și așa, internetul îți poate spune multe. Pe site-urile web specializate vei găsi sute de companii pentru întreaga gamă de servicii oferite de meseriași și care este cel mai bun – pentru fiecare companie vei găsi și referințe și recenzii de la clienți reali.

Deci, de unde știi că este meseriașul de care ai nevoie? Ai sfaturile tale, dar încă nu știi cum să alegi? Dar acum serios, cum să apelezi la un meșter de încredere, ce oferă servicii de calitate? Alege acel meseriaș despre care vechii clienți spun că respectă termenele limită, bugetul și ideile despre proiect ale clientului. Și nu caută scuze.  Rezolvă treaba și nu alege întotdeauna la cea mai ieftină soluție, dar caută cel mai bun raport calitate-preț.