Cum citesti indicatiile de pe un gel UV, pentru o aplicare ireprosabila

Anul acesta, s-a dat startul ofertelor pe care nu trebuie sa le ratezi! Ai o ocazie exceptionala de a-ti realiza kitul complet cu gelurile de baza, constructie, culoare, artistice, 3 in 1, camuflaj sau finisare. Daca te pasioneaza manichiura cu gel UV si vrei sa arati intotdeauna impecabil, probabil ca ofertele extrem de avantajoase iti vor castiga tot interesul. Produse de uz profesional pot fi acum in trusa ta la un pret extrem de avantajos. Incearca-le si nu vei regreta!

Urmareste recomandarile specialistilor pentru o aplicare ireprosabila

Tehnica de lucru cu un gel UV de calitate este relativ simpla, aplicarea fiind usoara si accesibila tuturor. Daca aveai emotii in legatura cu utilizarea acestor produse, recomandarile specialistilor in stilizarea unghiilor iti vor fi de mare ajutor. Tot ce trebuie sa faci este sa citesti cu atentie indicatiile de pe produsele utilizate si sa urmezi intocmai etapele mentionate.

Gelul de baza cu aderenta puternica este primul produs aplicat in acest tip de manichiura. Se utilizeaza inaintea oricarui gel, intr-un strat foarte subtire, la o distanta mica de cuticule. Intarirea se face la lampa UV timp de 2 minute, iar dupa expunere, pelicula lipicioasa formata nu trebuie indepartata.

Un gel UV de culoare are o putere de acoperire excelenta si este foarte usor de aplicat. Foloseste intotdeauna cantitati mici si intinde produsul intr-un strat fin. Timpul de intarire la lampa UV este de 2 minute, iar in cazul in care culoarea este foarte intensa se mareste timpul de expunere la lampa.

Gelul 3 in 1 Clear este autonivelant, nu arde la lampa, acopera micile imperfectiuni ale unghiei si se aplica cu usurinta. Se foloseste doar in cazul in care nu s-a aplicat gelul de baza. Apeleaza la acest produs pentru a da forma si rezistenta unghiei.

Gelul camuflaj este autonivelant si se foloseste la marirea patului unghial. Il poti utiliza si ca gel colorat sau ca baza pentru french permanent. Ca orice alt produs din gama gelurilor, si acesta se aplica in strat foarte fin. Se aseaza perfect peste stratul de gel UV 3 in 1 Clear, prelungind patul unghial. Dupa incheierea timpului de polimerizare la lampa UV de 2 minute, se mai aplica inca un strat de gel 3 in 1, de aceasta data pelicula lipicioasa rezultata trebuind inlaturata.

Gelul de constructie adera excelent la unghiile naturale si este foarte rezistent la socuri. Vascozitatea mare il face ideal pentru realizarea formelor si pentru a schimba arhitectura unghiei.

Se aplica obligatoriu dupa stratul de baza cu aderenta ridicata, iar pentru finisare se foloseste gelul finish.

Gelul de finisare acopera micile imperfectiuni ramase si ofera unghiilor un luciu intens si de durata. Il poti aplica in strat fin pe gel, acril si oja semipermanenta (pusa pe acril sau gel). Asadar, profita de oferte si bucura-te de calitatile unui gel UV profesional!