Cum ne pregatim pentru Black Friday 2018 si care sunt recomandarile specialistilor?

Pentru orice amator de cumparaturi, ziua de Black Friday este cea mai importanta zi din an, motiv pentru care pregatirile incep chiar si cu luni inainte. Indiferent de produsul dorit, reducerile substantiale ii fac pe multi clienti sa economiseasca bani in asteptarea acestei zile. Sfatul celor de la BlackFriday.Onlines.ro este sa fiti extrem de vigilenti in aceasta perioada, in special la eventuale cresteri de preturi, premergatoare Black Friday 2018. Tot cei de la BlackFriday.Onlines.ro ne spun si cum sa ne pregatim pentru vinerea neagra, dar si cum am putea evita situatiile nefavorabile.

Urmarirea magazinelor ce vor avea reduceri de Black Friday 2018. Unul dintre cele mai importante lucruri de stiut este ca nu toate magazinele vor avea oferte in vinerea neagra. Cu toate acestea, majoritatea comerciantilor vor avea o expunere extrem de vizibila, chiar cu o luna sau doua inainte, astfel ca este imposibil ca un cumparator sa nu cunoasca lista acestor magazine participante la Black Friday 2018 in Romania. Ora de incepere poate sa nu fie aceeasi, iar anumite magazine, in special cele mici si medii, vor incepe valul de reduceri cu cateva ore inainte. Toate aceste detalii vor fi anuntate cu cateva zile inainte, astfel incat clientii sa fie pe deplin informati.

Pregatirea listei cu produsele favorite. Pentru a nu ajunge intr-o situatie neplacuta (epuizarea stocului pentru produsul dorit) este recomandata alcatuirea unei liste cu produsele favorite. Toate acele produse pe care le aveti in vizor trebuie sa fie marcate ca favorite, daca site-ul permite acest lucru, sau salvate intr-un document, daca nu exista sectiune speciala. De asemenea, este recomandata alcatuirea unor liste diferite, dar cu aceleasi produse, la mai multe magazine participante la Black Friday Romania 2018, pentru a se putea realiza o comparatie in timp real asupra preturilor.

Atentie la eventuale scamatorii. O alta recomandare a specialistilor este sa acordati o atentie sporita site-urilor de pe care cumparati. Nu au fost deloc putine cazurile in care conturi bancare au fost golite de catre persoane neautorizate. Este important ca orice tranzactie realizata in mediul online sa fie securizata.

Noiembrie, luna discounturilor. In mod oficial, Black Friday Romania cade in acest an in data de 24 noiembrie, astfel ca aceasta va fi ziua in care multe dintre produse vor ajunge la preturi cu care probabil nu ne vom mai intalni curand. Cu toate acestea, anumite produse, precum cele de imbracaminte, vor avea discounturi substantiale pe tot parcursul lunii noiembrie.

Daca nu prindem reducerile, ce este de facut? Conceputul de Black Friday a fost preluat excelent de catre romani, iar entuziasmul clientilor a crescut considerabil de la un an la altul, odata cu apropierea acestei zile. Tocmai din acest motiv, este destul de probabil ca si in acest an numarul celor care vor face cumparaturi in data de 24 noiembrie sa fie unul foarte mare. Chiar si asa, din cauza numarului mare de magazine participante, anumite produse vor putea ramane pe stoc. Daca nu ati apucat sa achizitionati produsul favorit, mai aruncati o privire prin ofertele magazinelor, poate aveti sansa de a-l gasi la un pret mai mic.