Cum poti trimite rapid un colet din Romania in Germania

Desi cele mai multe persoane care locuiesc in tara sunt obisnuite sa primeasca pachete din alte tari, spre exemplu din Germania, exista situatii in care sunt nevoite sa trimita un colet in alta tara.

Fie ca este vorba de un bagaj suplimentar, de mobilier in cazul unei relocari sau pur si simplu de cadouri pentru cei dragi, trebuie sa gasim cele mai bune optiuni de a trimite un colet in afara tarii, mai ales ca astfel de servicii pot deveni costisitare in cazul in care numarul de kg este ridicat.

 

Daca si tu esti in cautarea unui serviciu de expediere colete din Romania in Germania, iata ce trebuie sa stii:

 

Ai optiunea de expediere rapida cu microbuzul

 

Stiai ca exista optiunea de transport colete in Germania cu microbuzul? Ei bine, acest serviciu de transport Romania – Germania se face prin intermediul celor mai moderne si dotate microbuze si preluarea pachetelor de la adresa indicata are loc de cateva ori pe saptamana. Acest lucru iti garanteaza livrarea rapida direct la adresa in foarte multe orase din Germania.

 

Beneficiezi de preturi foarte accesibile

 

Spre deosebire de alte servicii de curierat, optiunea de transport colete Romania – Germania cu microbuzul are un pret foarte accesibil. Acest cost redus este posibil datorita faptului ca firma de transport imbina calatoriile de persoane cu transportul de colete, pentru a eficientiza procesul si pentru a reusi sa mentina preturile cat mai mici.

 

Livrare de colete in siguranta

 

Toate pachetele ajung in siguranta la destinatie, fiind manevrate cu mare grija. Acest lucru se datoreaza si faptului ca pachetele trimise nu mai sunt stocate unele peste altele in depozite si sunt livrare direct la adresa destinatarului. Echipa care lucreaza in acest domeniu are experienta in serviciile de coletarie internationala si garanteaza manipularea cu grija a oricarui pachet trimis in strainatate.

 

Servicii de livrare in Germania door-to-door

 

Un alt avantaj extrem de important al transportului de colete cu microbuzul in Germania este optiunea de a livra pachetul direct la adresa. Acest lucru este destul de greu de obtinut in cazul in care livrezi colete prin posta, destinatarul fiind nevoit sa se deplaseze la sediu pentru a ridica pachetul. De asemenea, exista firme de curierat international care cer destinatarilor sa se deplaseze la depozitul sau sediul firmei pentru a ridica pachetul, fiind un dezavantaj major. De asemenea, nici preturile nu sunt mai scazute pentru astfel de optiuni, deci varianta cea mai avantajoasa pentru a trimite colete in Germania ramane transportul cu microbuzul.

 

Totul este foarte simplu! Pentru a trimite un colet celor dragi plecati in Germania, pentru a trimite bagajele suplimentare care nu au loc in avion sau masina personala, pentru a trimite mobilier sau alte obiecte mai voluminoase care nu permit un transport facil cu alt mijloc de calatorie, serviciul de curierat international cu microbuzul ramane cea mai avantajoasa optiune din punct de vedere al costurilor si o modalitate ideala de a livra rapid si in siguranta chiar si cele mai fragile pachete.

Articol publicat de agentia sicmedia.ro