Cum să cumperi o mașină în leasing, rapid și avantajos, de la dealerul auto Elite Cars Leasing

A deține o mașină este unul dintre visurile multor persoane, în special a acelora care au nevoie de ea zilnic pentru deplasări repetate. Nu contează doar modelul, ci și capacitatea ei de a face față cu brio solicitărilor repetate. Desigur că și la drumuri mai lungi trebuie să se comporte impecabil.

Prețurile de pe piața de profil descurajează pe oricine își dorește o mașină nouă, deoarece sunt foarte ridicate. Dealerii auto cu experiență în domeniu oferă însă o serie de facilități, așa cum ar fi vânzarea mașinilor în leasing.

Agenția Elite Cars Leasing are pentru cei interesați oferte de acest tip. Descoperiți avantajele lor în articolul de mai jos.

Operațiunea de leasing, simplă și eficientă

Cu peste 15 ani de experiență în domeniul vânzărilor de mașini, dealerul auto Elite Cars Leasing nu face rabat la calitate atunci când vine vorba de clienții săi. Cei peste 2500 de clienți pot depune mărturie în acest sens despre serviciile firmei care poate fi găsită la adresa oficială www.elite-cars-leasing.ro. Având peste 900 de mașini în stoc, pe acest site oricine poate descoperi că a cumpăra mașina visurilor este doar la un click distanță.

Elite Cars Leasing se ocupă cu profesionalism de vanzare masini in leasing. Oferta poate fi cerută direct de la dealer printr-un formular care poate fi completat ușor pe site. Dacă mașina nu se află pe stoc, echipa Elite Cars Leasing caută mașina dorită cu toate opțiunile cerute: model, an de fabricație, culoare etc. De precizat este faptul că toate autoturismele sunt verificate și provin din surse sigure, majoritatea dintre ele de la partenerii din Germania.

Modalitatea de plată, la îndemâna oricui, fără bătăi de cap

Orice autovehicul achiziționat prin intermediul agenției Elite Cars Leasing poate fi plătit integral sau în rate, pentru cine nu dispune de suma integrală. Mai mult chiar, agenția oferă dobândă de 0%, fiind singura din țară cu acest tip de ofertă. Printre cei mai importanți finanțatori din România au dezvoltat parteneriate cu Elite Cars Leasing.

Echipa de vânzări îți este alături pas cu pas în acest proces cu suport logistic, oferind lista completă a documentelor necesare și suport în gestionarea lor practică. Lista cu aceste documente necesare se găsește integral pe site-ul firmei Elite Cars Leasing.

Orice model de mașină așteaptă cumpărătorii în parcul auto

Printre cele mai căutate modele de mașini se numără Mercedes-Benz, BMW, Porsche, Audi, dar și mărcile mai populare de tip Volkswagen, Skoda sau Ford. Iubitorii de lux pot găsi aici mașinile de tip premium, dar și super mașinile Lamborghini și Ferrari printre altele. În cele trei locații disponibile din București, Brașov sau Bacău, orice cumpărător poate testa aceste modele gratuit. Mașina aleasă va fi livrată la orice adresă, însoțită de toate actele și omologările necesare, gata să pornească la drum.

Echipa de specialiști de la Elite Cars Leasing oferă garanție prelungită chiar și după achiziția mașinii. Pentru cei care vor însă să își vândă mașina veche, agenția aceasta le pune acestora la îndemână sistemul trade-in sau buy-back. Experții răspund la orice întrebare într-un timp scurt, la numerele afișate pe site.

Toate mașinile sunt oferite cu istoricul și expertiza tehnică la zi. Mai multe detalii se găsesc pe pagina oficială Elite Cars Leasing.

Contact: office@elite-cars-leasing.ro