Cum să o ceri în căsătorie pe iubirea vieții tale? Top modalități inedite + tipuri de inele de logodnă

Cu secole în urmă momentul cererii în căsătorie aparținea familiei celor doi. Era mai degrabă un acord de familie decât o experiență exclusivă pentru cuplu. Uneori, nici măcar nu includea un inel. Ce bine că trăim în secolul XXI! Astăzi, logodna este despre cei doi, mai puțin despre ceilalți și așa trebuie să fie. Cu toate astea, așteptările privind cererile în căsătorie au atins niveluri prea ridicate (ar spune unii) actualmente. Probabil și din cauza presiunii sociale.

De aceea. primul element esențial din poveste celor doi este inelul de logodnă, fără doar și poate! Dacă nu știi sigur cum să ceri în căsătorie și ai îndoieli în privința inelului de logodnă pe care să-l cumperi venim noi în întâmpinarea ta cu câteva modalități de a face ziua logodnei memorabilă, și nu numai.

Top modalități inedite + tipuri de inele de logodnă

 

 • Alege cu grijă inelul de logodnă

 

Știi cum se zice: atâtea personalități, atâtea inele de logodnă pe care le-ai putea alege, în special la Bb-shop.ro! O concepție universal greșită este că inelele de logodnă sau verighetele arată cam la fel și reprezintă același lucru, dar sunt piese de bijuterii diferite pentru a sărbători momente diferite dintr-o relație. În mod tradițional, un inel de logodnă este inelul pe care îl oferi atunci când o ceri în căsătorie și apoi în timpul nunții, schimbi verighetele. Cele două inele stau împreună pe același deget și pentru a te asigura că ambele se potrivesc perfect, cele două bijuterii pot fi realizate diferit.

Tipuri de inele de logodnă:

 • Inelul de logodnă Solitaire

Acest tip de inel este clasic și are un singur diamant, fiind o alegere clară pentru o persoană tradițională care adoră rafinamentul și eleganța

 • Inelul de logodnă Halo

Stilul Halo se bazează pe Solitaire, dar diamantul principal este înconjurat cu diamante mai mici, rotunde. Acest lucru face ca bijuteria să pară mai mare și este o alegere inedită pentru cei care doresc să adauge un plus de strălucire logodnei cu diamant

 • Inelul de logodnă tip umeraș

Inelul de acest tip este o abordare modernă total diferită de inelul de logodnă Solitaire. Pe bandă este dispus un diamant central, în timp ce pe ambele margini sunt atent lipite diamante mai mici și elegante.

 • Inelul de logodnă din trei pietre

Acest stil are un diamant central mai mare cu două pietre mai mici în lateral. Ideea din spatele acestor inele este că există un diamant care reprezintă fiecare parte a relației tale, trecutul, prezentul și viitorul.

Gândește-te la valorile, ideile și dorințele iubitei tale înainte de a face achiziția finală. Întreab-o ce își dorește într-un mod diplomat și subtil, fără să-și dea seama ce-i pregătești, dacă nu ați discutat inopinant până acum.

 

 • Alege locul pentru a-i pune marea întrebare

 

Stai liniștit! Este în regulă dacă alegi o opțiune mai simplă, cum ar fi noua voastră casă sau parcul. Deși multe femei preferă experiențe unice, acest lucru necesită medii speciale:

 • Locul în care v-ați întâlnit prima dată. Revenind la punctul de plecare este destul de romantic pentru unii oameni.
 • Un acoperiș de clădire unde îți place priveliștea orașului. Nu subestima niciodată sclipirea luminilor. Înălțimile îți fac inima să bată mai repede și adaugă un condiment inedit evenimentului.
 • Locuri în aer liber, cum ar fi o fântână unică în orașul vostru preferat, un parc frumos sau undeva în natură.
 • Un eveniment public, cum ar fi un teatru sau un concert. Poți  aranja lucrurile cu managerul evenimentului și cere permisiunea de a face propunerea la sfârșitul programului. Doar asigură-te că acest lucru o va impresiona pe iubita ta în loc să o sperie sau să o rușineze. Dacă tu ești extrovert și ea introvertă acestă idee s-ar putea să nu-i pice bine.
 • Online, totul este mai simplu; poți crea o pagină web pentru propunerea ta. Lasă viitoarei tale mirese un indiciu despre cum să o găsească.

 

 • Găsește modul perfect de a prezenta inelul de logodnă

 

A oferi iubitei tale inelul de logodnă reprezintă punctul culminant al actului în sine. Asigură-te că această parte este impecabilă și nu este irosită aiurea. Poți să:

 • Pui inelul într-o prăjitură pe care o mănâncă la desert
 • Oferă-i inelul în timp ce te pui în genunchi
 • Roagă un chelner de la restaurant să îl aducă pe o farfurie
 • Așează-l pe pat într-un mod discret

Nu uita: atâta timp cât iubirea este reală nu contează locul sau momentul, nici bijuteria, doar fericirea voastră unul lângă altul.

Sursă foto: Unsplash.com