Cum să-ți faci bucătăria perfectă în câțiva pași simpli

 

Bucătăria a încetat de mult timp să fie doar un spațiu destinat preparării mâncării. Pentru că funcțiile bucătăriei sunt din ce în ce mai diversificate, ideile actuale de amenajare se extind aducând în prim plan mobila de bucătărie cu finisaje lucioase sau mate și compartimentate inteligent.

Amenajarea unei bucatarii moderne

Un stil modern va da bucătăriei o notă avangardistă și un plus de strălucire.

Principalul criteriu de amenajare al unei bucătării moderne este dimensiunea, deoarece în funcție de aceasta, bucătăriile sunt clasificate în: mici, mari, lungi și înguste.

Amenajarea unei bucatarii moderne mici reprezintă o adevărată provocare. Fiind un spațiu mic, este recomandat să folosiți culori deschise atât în alegerea elementelor de finisaj cât și în alegerea mobilierului. Pentru a nu avea probleme cu dimensiunile mobilei, îți recomandăm mobilia Nobilia, atât pentru calitate cât și pentru design. Cea mai bună opțiune în cazul unei bucătării mici rămâne mobila de bucătărie făcută la comandă.

Lucrurile se schimbă radical în cazul în care vrei să amenajezi bucatarii moderne de mari dimensiuni. Posibilitățile de amenajare pot fi multiple, permițând să creezi un spațiu dotat cu cele necesare pentru a spori confortul. Tot ce trebuie să respecți pentru a amenaja în mod corect o astfel de încăpere este să menții o proporție cât de cât echilibrată în alegerea mobilierului, electrocasnicelor și a decorului.

Oricât de dificil ar părea de mobilat și utliat, bucatariile moderne lungi și înguste nu implică efort mare. Alege să poziționezi mobilierul și electrocasnicele necesare unei bucatarii moderne pe un singur perete, iar peretele paralel transformă-l în zona de dinning.

Alegerea mobilei potrvite pentru bucatarii moderne

Mobila pentru o bucătărie modernă, ar trebui să fie aleasă în conformitate cu paleta cromatică pentru care ai optat asupra materialelor de finisaj, fie în ton cu aceasta, fie o nunață complemenatră, care să se potrivească și să se integreze perfect în ansamblu gândit. Specialiștii recomandă mobila de bucătărie Nobilia. Calitatea germană și design frumos organizat, au propulsat Nobilia în topul preferințelor.

Pentru evita lungile drumuri la diferite magazine de mobilă și riscul ca aceasta să nu se potrivească cu dimensiunile de care dispui, singura solușie valabilă rămâne mobila de bucatarie făcută la comandă. La KuechenTreff.ro găsești mobila Nobilia proiectată așa cum îți dorești tu.

Nu știi cum va arăta totul? Configuratorul de bucatarii este soluția!

Probabil știi cum va arăta bucătăria ta ideală, dar ce ai zice să poți schimba forma corpurilor?. Configuratorul de bucatarii este un element pus la dispoziție de KuechenTreff.ro cu ajutorul căruia îți poți proiecta bucătăria în fomat 3D, o poți trimite prietenilor și rudelor pentru a cere păreri sau poți descoperi noi modalități de combinare a corpurilor.

Pentru a avea efectul specific unei bucatarii moderne trebuie să ții cont de cele prezentate mai sus, să ai o mobilă de calitate, precum Nobilia, și un plus oferit de KuechenTreff.ro, configuratorul de bucatarii. Vino cu planul tău într-unul din showroom-urile noastre și bucătăria ta va prinde viață.