Cum sărbătorești o reușită profesională: 6 exemple

O avansare sau finalizarea unui proiect important la serviciu este întotdeauna un prilej de bucurie, iar momentul trebuie sărbătorit așa cum se cuvine. În funcție de conjunctură, există mai multe moduri de a sărbători o reușită profesională, pe care ți le vom prezenta în cele ce urmează.

 

Petrecerea la birou

 Fie ca ai fost avansat, fie că ești deja șef, iar echipa ta a bifat un succes important, ai un pretext perfect pentru a organiza o mică petrecere la birou. Este un eveniment la care iau parte doar colegii, pe care îl poți organiza și în timpul programului, fără însă a bloca toată activitatea firmei.

La astfel de ocazii, se servesc câteva gustări pe care le poți comanda dinainte, sucuri, apă minerală și, neapărat, șampanie. Merg și câteva băuturi alcoolice slabe precum vinul sau berea, fără a face însă exces. O idee bună este să închiriezi un aparat pentru bere tip Blade, care e un dozator de capacitate mai mică, pentru bere draught.

 

Dai de băut la terasă

Dacă dorești să-ți sărbătorești reușita într-o atmosferă mai degajată, la care să îți inviți și prietenii, nu doar colegii, îi poți invita pe toți să le faci cinste la o terasă. Aici veți avea mai multă libertate decât la birou, discuțiile pot fi mai libere, iar berea și vinul pot fi în cantități mai generoase. În plus, puteți prelungi petrecerea până târziu în noapte, de aceea ar fi indicat ca evenimentul să aibă loc în week-end.

 

Organizezi un eveniment festiv

O realizare de maximă importanță pe plan profesional, presupune organizarea unui eveniment cu ștaif, la care să participe șefii cei mari dar și partenerii de afaceri speciali. În acest caz, e nevoie de mai multă organizare, pentru că trebuie închiriată o sală pentru evenimente, trebuie stabilit meniul, trimise invitații și multe altele. Prin urmare, un astfel de eveniment trebuie pregătit mult mai din timp, pentru a te asigura că totul va decurge perfect.

 

Faci o escapadă în natură

O reușită profesională poate fi sărbătorită și în natură, departe de tumultul orașului și stresul cotidian. Poți să-ți aduni o gașcă de prieteni sau gașca de la birou, și să plecați un week-end la munte sau oriunde în altă parte, în natură. În acest sens, ideal ar fi să închiriezi o cabană sau o pensiune, unde poți da și o petrecere cu grătar, foc de tabără și toate ingredientele.

Dacă preferați mai mult agitația în locul liniștii, puteți face o escapadă și în Vamă sau la Mamaia, pentru a sărbători pe plajă, până la răsărit.

 

O noapte în club

Dacă reușita profesională este una de ordin personal, spre exemplu o avansare, o poți sărbători și în club, cu multă șampanie, dans și tot tacâmul. Anunță din timp prietenii despre ce planuri ai pentru ei la sfârșit de săptămână, rezervă una sau mai multe mese și  fă un calcul estimativ al costurilor, pentru că o petrecere în club nu este chiar ieftină.

 

Sărbătorește cu familia

Sărbătorirea unei reușite nu ține doar de chef și distracție, ci poate fi și un prilej de a petrece niște momente speciale în familie. Poți să-ți scoți familia în oraș, să luați masa la un restaurant select sau poți să le faci tuturor o surpriză cumpărând bilete pentru un city break. De asemenea e o bună ocazie să îți vizitezi părinții pe care nu i-ai mai văzut de câteva luni  sau să organizezi o reuniune de familie, pentru a sărbători împreună.

 

Sperăm că vei avea ocazia cât mai curând să pui în aplicare aceste idei și că vei avea parte de o petrecere reușită, indiferent de modul în care vei alege să sărbătorești.