Cum te ajută un serviciu de închiriere uniforme de lucru să ai o afacere sustenabilă în 2023

Conform Hubspot, aproape 8 din 10 consumatori iau în considerare sustenabilitatea atunci când fac o achiziție. Astfel, organizațiile caută constant alternative pentru reducerea amprentei de carbon și pentru protejarea mediului înconjurător. Compania Lindstrӧm, un real susținător al economiei circulare și colaborative, oferă servicii accesibile și orientate către bunăstarea naturii. Efortul depus în această direcție a fost răsplătit și cu siguranță nu se va opri aici. Lindstrӧm a primit medalia de argint EcoVadis (agenție care recunoaște meritele companiilor cu proiecte de responsabilitate socială corporativă) cu un scor total de 69/100 de puncte.

Închirierea textilelor reprezintă o opțiune sustenabilă și accesibilă

În era actuală, în care oamenii sunt tot mai conștienți de impactul lor asupra mediului, serviciul de închiriere uniforme de lucru poate fi o soluție excelentă pentru a încuraja o afacere să devină sustenabilă în 2023.

Cum menționam mai sus, Lindstrӧm își încurajează consumatorii să devină susținători ai economiei circulare și economiei colaborative. Din dorința de a obține mai multă valoare din produsele existente, recondiționează peste 4 milioane de articole de îmbrăcăminte anual și promovează reutilizarea.

Închirierea uniformelor de lucru poate ajuta la reducerea emisiilor de carbon asociate cu producția și transportul hainelor noi. De asemenea, acest serviciu poate ajuta la prevenirea acumulării de deșeuri textile, care pot fi dificil de reciclat sau eliminat. Compania plănuiește să atingă un prag de reciclare de până la 100% până în 2025.

Păstrând această direcție, știai că spălarea industrială folosește cu 55% mai puțină apă decât spălatul casnic? În cadrul Linstrӧm, îmbrăcămintea de lucru este întreținută cu un consum minim de apă și energie. Având în vedere că aproximativ 60% din impactul CO2 provine din spălarea îmbrăcămintei de lucru, reciclează apa și reduc consumul de energie cu sistemele de recuperare a căldurii.

Alege uniforme de lucru concepute pentru confort și durabilitate

Cu siguranță, alegi cu atenție angajații cu care decizi să colaborezi. De ce să nu folosești această abordare și atunci când alegi materialele pentru uniformele de lucru închiriate? Acum ai la îndemână soluții mai durabile, care rezistă la temperaturi înalte de spălare și nu se uzează în timp.

Spre deosebire de companiile producătoare de haine, Lindstrӧm dorește să maximizeze durata de viață a unei piese vestimentare și le refolosește până în momentul în care acestea nu mai pot fi reparate, iar atunci se ocupă de reciclarea lor.

Colecțiile Lindström îți oferă soluții simple și utile. De la tricouri, jachete, paltoane până la pantaloni și combinezoane. Se adaptează perfect cerințelor de uniforme de lucru ale oricărei companii. Așadar, gama de uniforme de lucru cuprinde atât articole din uniforma reprezentativă a industriei serviciilor, cât și echipamente rezistente de protecție specială.

Atunci când reevaluezi strategia de creștere a companiei tale, ai în vedere impactul pe care acțiunile tale îl au la nivelul societății și asupra mediului înconjurător. Alege cei mai buni parteneri din domeniu și bifează toate obiectivele pe care ți le-ai propus. Serviciile de management pentru uniformele de lucru asigură continuitatea calității la un nivel ridicat și oferă soluții rapide în momente critice, cum ar fi angajările sezoniere sau schimbarea anotimpurilor.

Cum alegi să arate afacerea ta sustenabilă în 2023?

Dacă vrei să promovezi o cultură a responsabilității sociale și mediu în interiorul afacerii tale, serviciile Lindstrӧm sunt soluția. În acest fel, transmiți angajaților gradul de conștientizare asupra mediului și îi convingi să ia măsurile necesare pentru a reduce acest impact.