Cum te poate ajuta o imprimanta mobila sa eficientizezi timpul de lucru al muncitorilor?

Tarim intr-o lume complexa si din ce in ce mai dinamica, astfel ca este absolut esential sa dam dovada de cat mai multa adaptabilitate. Mediul afacerilor nu face niciun fel de exceptie de la aceasta regula, acesta fiind destul de legat de avansarile tehnologice. Eficientizarea timpului de lucru si in general desfasurarea in conditii optime a activitatilor de la locul de munca sunt aspecte ce depind enorm de tehnologia moderna. Un produs ce a revolutionat practic modul in care printam astazi sunt imprimantele mobile, cele are in prezent sunt utilizate la scara larga intr-o varietate de domenii, pentru avantajele notabile pe care le aduc.

Imprimantele mobile nu mai reprezinta tehnologii noi, avand in vedere ca acestea sunt utilizate deja cu succes in mai toate colturile lumii, pentru a printa etichete si bonuri, la fata locului. Daca nu ai investit inca intr-un printer mobil, iata cateva motive reale pentru care sa alegi o imprimanta mobila de la www.Idmag.ro!

            Independenta fata de un punct fix de printare

Poate unul dintre cele mai importante avantaje aduse de catre aceste terminale mobile, reies din faptul ca ofera posibilitatea de a obtine etichete si bonuri fiscale, la fara locului. Mai exact, acest lucru inseamna o independenta totala fata de punctele de printare fixe. Acest lucru duce la o eficientizate semnificativa a timpului de lucru si desigur o reducere a anumitor costuri.

            Volum de lucru ridicat

Un alt avantaj major adus de catre imprimantele mobile este acela ca in ciuda dimensiunilor si a greutatii reduse, acestea pot asigura un volul de munca destul de ridicat. Cum este posibil acest lucru? Foarte simplu! Gratie tehnologiilor de printare de ultima generatie pe care le utilizeaza aceste printere, pot asigura o eficientizare foarte buna a activitatilor ce presupun printare.

            Greutate si dimensiuni reduse

Printre caracteristicile de baza ale acestor imprimante, se regaseste totodata si faptul ca aceste terminale dispun de greutate si dimensiuni reduse, ceea ce le face ideale pentru munca din teren. Mai mult decat atat, acestea pot chiar fi atasate cu usurinta de cureaua muncitorilor din mediile industriale, eficientizand astfel semnificativ timpul de lucru al acestora. In plus, atunci cand printarea se face pe loc, riscul aparitiei unor erori este mult scazut.

            Autonomie extinsa a bateriei si incarcare rapida

Imprimantele mobile moderne mai vin totodata cu un avantaj greu de trecut cu vederea si anume faptul ca acestea au o autonomie a bateriei excelenta, astfel ca pot fi utilizate ore in sir, fara a necesita incarcare. Pe langa acest detaliu insa, imprimantele vin simultan echipate si cu tehnologii de incarcare rapida, astfel ca riscul de a ramane fara baterie in mijlocul programului de munca, este practic inexistente

            Rezistenta sporita in conditii de mediu mai putin favorabile

Nu in ultimul rand, imprimantele mobile de calitate asigura functionalitate si in condotoo de mediu mai putin prielnice. Umezeala, praful excesiv sau temeperaturile nepotrivite sunt doar cateva exemple de conditii de mediu nefavorabile, dar care nu reprezinta o provocare pentru imprimantele mobile de calitate. Materialele de calitate utilizate in constructia acestora, asigura o rezistenta formidabila in chiar si in conditiile de mediu expuse anterior.