Cum trebuie sa fie barbatul cu care te casatoresti

Indiferent daca cei doi s-au cunoscut pe platforme de casual dating sau in orice alt mod, exista o serie de indicatori care pot fi relevanti pentru cat de mult va dura relatia si care ajuta femeile sa inteleaga daca el este cel ales pentru totdeauna. Specialistii de la Onlinedatingerfahrungen.com indica mai multe trasaturi ale barbatilor pe care toate femeile si-i doresc ca soti.

6 aspecte pe care ca fiind prioritare intr-o relatie

Siguranta si increderea sunt in mod evident esentiale pentru o femeie. Un barbat care are mereu nevoie de validare nu gaseste nimic din ceea ce cauta langa o femeie puternica. Aceasta va fi cea mai increzatoare si sigura pe ea si isi va dori ca barbatul pe care il are langa ea sa fie la fel. Chiar daca ii ofera afectiune, nu ii va spune mereu ca are nevoie ca el sa ii fie aproape, pentru ca de cele mai multe ori nu are. Un barbat puternic nu se asteapta ca ea sa aiba nevoie de el, insa trebuie sa se simta dorit pentru a fi fericit.

Barbatul potrivit pentru o femeie are visuri si idealuri. Un cuplu ar trebui sa fie o echipa cu planuri mari pentru viitor. Daca partenerii nu sunt motivati pot aparea tensiuni intre ei. Daca unul dintre parteneri nu primeste ceea ce vrea, nu intelege de ce celalalt se agita atat de mult. Nu va intelege de ce partenerul se trezeste devreme pentru a merge la sala sau de ce trebuie sa ramana peste program.

Respectul fata de intimitatea partenerei o determina pe aceasta sa il pretuiasca mai mult. Femeile care stiu ce vor nu se mai obosesc sa astepte validare de la cei din jur. Acestea sunt mult prea ocupate pentru a nu mai fi necesar sa isi bata capul cu ceea ce gandesc ceilalti. Un barbat care iese cu genul acesta de femeie trebuie sa stie ca exista unele granite intre viata publica si cea privata.

Foarte important, barbatul ideal nu este dominant, posesiv sau gelos

Un barbat trebuie sa isi respecte partenera, iar acest lucru nu implica dominarea acesteia. Un barbat care este foarte docil nu reuseste sa mentina atentia femeilor independente, pentru ca ea va trece clar peste el si nu ii va oferi stabilitate. Din acest motiv dominarea nu are loc intr-o relatie normala. Fiecare partener trebuie sa respecte personalitatea celuilalt.

Doar pentru ca partenera lucreaza mult, nu inseamna ca isi doreste sa aiba responsabilitati similare si acasa. Femeile apreciaza barbatii care pot sa faca planuri pentru intalniri sau care poate sa fie romantic si respectuos. Un barbat care intelege ca femeile pot fi independente si trebuie sa fie tratate bine este un barbat potrivit pentru o relatie de lunga durata.

Un barbat deosebit nu este gelos sau posesiv. Posesivitatea si gelozia sunt doua elemente care fac ca femeile independente sa vrea sa se indeparteze de partenerul lor. Daca un barbat incearca sa domine o astfel de femeie nu va face altceva decat sa o indeparteze.

Toate aceste detalii conteaza foarte mult in modul in care se desfasoara o relatie si influenteaza dramatic deznodamantul. In timp ce anumite cupluri rezista pana la adanci batraneti, altele pot inceta sa existe dupa doar cativa ani.