Cutii poştale cu design îndrăzneț

Toate cutiile poștale de la cutiipostale.ro sunt realizate într-un stil modern. Se pot realiza cutii poştale, aviziere și suport pentru pliante în orice formă, pe verticală și pe orizontală. Cutiile poștale sunt acoperite cu pulbere în diverse culori și combinații de culori. Există modele închise și cu fante. Majoritatea modelelor au un loc pentru inserarea unei etichete cu numărul apartamentului sau numele proprietarului, iar pentru cei care nu au spațiul furnizat, eticheta poate fi lipită. Modelele și culorile standard sunt publicate pe site-ul cutiipostale.ro. Când vrei să comanzi cutii poștale pentru un întreg bloc sau pentru o scară cu apartamente, poți comanda o altă culoare pentru fiecare set și orice model.

Cutiile poștale cu mai multe secțiuni sunt concepute pentru a primi scrisori, ziare, reviste, chitanțe și alte corespondențe până la dimensiunea A4. Pentru a reduce cantitatea de corespondență, este recomandabil să comanzi casete de tip închis sau cu o fantă pentru poștaș și suport pentru pliante. 

Astfel, cutiile poștale nu vor fi pline cu tot felul de oferte pe suport de hârtie. Produsele pentru abonați sunt destinate instalării în locuri unde se colectează o cantitate mare de corespondență pentru diferiți destinatari. Acestea pot fi instalate în oficii poștale, bănci, hoteluri și moteluri, sau pentru colectarea corespondenței în centrele de afaceri. Este posibil să se fabrice modele cu 20, 40, 27 etc. de celule și fiecare celulă să fie echipată cu o încuietoare individuală.

Cutii poştale din sticlă Lacobel

Sticla Lacobel s-a dovedit a fi una dintre cele mai populare și cele mai utilizate tipuri de sticlă pentru design interior. Dar ce este exact Lacobel? Dacă comanzi cutii poștale acoperite cu sticlă Lacobel, vei primi o sticlă lăcuită care poate fi realizată în diverse culori. Este o sticlă flotată lăcuită pe o singură față, pe spatele căreia se aplică un strat de înaltă calitate cu lac. 

Această aplicație de vopsea creează un aspect etanș la lumină, în timp ce partea din față este foarte reflectorizantă și strălucitoare. Cei care preferă o suprafață mată, pe de altă parte, se bazează pe sticla Matelac, adică cu lăcuire mată. Indiferent de acest lucru, rezistența la umiditate a stratului de lac, face ca acest material să fie utilizat la crearea cutiilor poștale, indiferent de mediile atmosferice. Acest tip de material este utilizat nu numai la placarea cutiilor poștale, ci și în băi și bucătării.

Dacă vei comanda cutii poștale acoperite cu sticlă lacobel sau oglindă, adică cu sticlă lăcuită acest lucru înseamnă un design atractiv al scării, hotelului etc. În plus față de tăierea standard și cu montare precisă, sunt disponibile diverse culori lacobel RAL pentru acoperirea lacului pe spate. Cardul de culori lacobel oferă varianta de culoare potrivită pentru fiecare cerință, de la gri subtil la verde intens, de la alb delicat la crem, bej, ciclame, roșu, oranje etc. Poți opta și pentru culorile Lacobel Metal Blue, Beige deschis sau Roșu închis – iar culoarea este aleasă la alegere.