De ce sa alegi serviciile de inchirieri auto din Otopeni daca vii in Bucuresti

Daca trebuie sa ajungi in Bucuresti pentru o intalnire de afaceri sau un eveniment de familie, cum ar fi o nunta sau un botez, ai trei variante de transport din Aeroportul International „Henri Coanda”. Poti opta pentru un taxi, un mijloc de transport in comun sau poti alege serviciile unei companii de inchirieri auto din Otopeni.

Primele doua variante nu sunt printre cele mai potrivite pentru tine: daca iei un taxi, risti sa platesti o suma mult mai mare decat valoarea cursei, iar daca alegi un mijloc de transport in comun, vei pierde mult timp in trafic si va trebui sa parcurgi pe jos distanta din cea mai apropiata statie pana in locul in care iti vei desfasura activitatea.

In aceste conditii, solutia optima pentru tine o reprezinta serviciile de inchirieri auto din Otopeni. Iata mai jos care sunt principalele beneficii ale acestei variante:

1. Siguranta si confortul tau. Daca apelezi la o companie profesionista, cum ar fi FocusRent, care are o experienta de peste 10 ani pe aceasta piata, masina inchiriata te va astepta in parcarea aeroportului Otopeni si nu va trebui sa iti faci griji cu privire la taxele si asigurarile auto: RCA, full CASCO si rovinieta sunt incluse in pret.

In plus, spre deosebire de taxi, in cazul in care apelezi la serviciile de inchirieri auto din Otopeni, vei sti de la bun inceput care sunt costurile calatoriei tale si nu vei plati niciun leu in plus pe langa suma stabilita in contract. Totodata, vei beneficia de un autoturism nou, cu toate reviziile la zi.

2. Eficienta calatoriei tale. Autoturismele FocusRent sunt livrate cu un plin de combustibil si fara vreo limita de kilometri impusa. Acest lucru inseamna ca vei putea folosi masina atat pentru a ajunge la hotel sau la restaurantul ori cladirea de birouri unde iti vei desfasura activitatea, cat si pentru alte drumuri sau pentru relaxarea ta, in caz ca iti doresti sa vizitezi un obiectiv turistic din Bucuresti.

In plus, un call-center iti sta la dispozitie 24 de ore din 24, 7 zile din 7, orice problema ai intampina. In cazul nefericit al unui incident, un autoturism nou iti va fi livrat in maximum 5 ore.

3. Productivitatea calatoriei tale. Daca esti presat de deadline-uri si nu iti permiti sa pierzi timp pretios la volanul masinii de inchiriat, poti opta, prin intermediul serviciilor de inchirieri auto din Otopeni, pentru un autoturism cu sofer.

Astfel, vei putea sa efectuezi si sa primesti apeluri telefonice, sa trimiti e-mail-uri si sa revizuiesti contracte sau alte documente importante pentru business-ul tau, in timp ce un sofer profesionist te va duce la destinatie in cel mai scurt timp.

4. O aparitie spectaculoasa. Ne place sau nu sa recunoastem, aparentele conteaza inca foarte mult in ziua de astazi. Indiferent ca trebuie sa participi la o intalnire de business sau un eveniment de familie, modul in care iti faci aparitia este foarte important.

Apeland la serviciile de inchirieri auto din Otopeni oferite de FocusRent, ai garantia ca ii vei impresiona pe cei din jur, atunci cand vei cobori dintr-un Audi A4 sau un BMW X5.