De ce sa cumperi produse IT refurbished? Raspunsul de la specialisti!

Parte a companiei Hera Rovaniemi, importator direct de produse second hand si refurbished din tari europene – Franta, Olanda, Anglia si Germania – Calculator-ieftin.ro este un magazin online care pune la dispozitia celor interesati o oferta IT impresionanta. Oferta include o gama larga de produse – calculatoare si laptopuri refurbished si sh, componente diverse, copiatoare si imprimante color si monocrom cu diferite caracteristici, monitoare, plottere, servere, videoproiectoare, periferice – de calitate si la un pret foarte bun.

De ce investitia in produse refurbished merita toti banii

Cu o serie de semnificatii pe care le-a primit in functie de distribuitor, „refurbished” este un termen pe care cei care ii cunosc sensul il cauta atunci cand achizitioneaza produse IT, cu atat mai mult daca reprezinta companii. Refurbished poate sa insemne produs utilizat, un produs care a suferit reconditionare sau care a fost remanufacturat, produs reparat sau recertificat. De asemenea, refurbished poate sa insemne si produs resigilat.

Cert este ca indiferent de cum ar fi interpretat termenul, produsele refurbished sunt de calitate si functioneaza similar celor noi, fie ca este vorba despre laptopuri si calculatoare refurbished, fie ca este vorba despre orice alt produs specific.

Magazinul online Calculator-ieftin.ro comercializeaza calculatoare si laptopuri sh si refurbished cu diverse configuratii. Multi s-ar putea intreba: de ce refurbished si nu second hand? Unicul raspuns corect tine de gradul de uzura al produselor – cele refurbished prezentand semne de uzura mai mici in comparatie cu cele second hand.

Hera Rovaniemi comercializeaza prin magazinul online pe care il detine echipament IT refurbished de la branduri renumite, precum: Acer, Asus, Belinea, Dell, Fujitsu Siemens, HP, IBM, Lenovo, Lexmark, LG Packard Bell, Sony, Samsung, Toshiba si multe altele. Astfel de produse provin din stocuri nevandute, motiv pentru care arata foarte bine si functioneaza precum cele noi. De asemenea, pot sa provina din produsele expuse la raft sau din cele returnate de companiile care si-au reinnoit stocurile. Toate produsele din oferta sunt puse la vanzare doar dupa ce sunt verificate si testate de catre specialistii magazinului.

Alte avantaje de care beneficiaza clientii Calculator-ieftin

Din magazin, periodic pot fi achizitionate produse cu pret redus. Mai mult, clientii care achizitioneaza un numar mai mare de unitati vor primi reduceri substantiale de pret. Un alt avantaj consta in faptul ca plata in rate este posibila – trei rate flexibile fara dobanda cu:

  • card de credit BT (Programul Star BT);
  • card de credit emis de BCR – Cardul bun de plata, MasterCard GOLD EUR, EPB Platinum sau World Signia MasterCard;
  • card de credit emis de BRD Finance;
  • card de credit emis de Alpha Bank.

Toate produsele comercializate primesc certificat de garantie, iar pentru echipamentul refurbisherd perioada de garantie este de 36 de luni.

In concluzie, magazinul online isi asteapta clientii zilnic cu o oferta care ii avantajeaza din toate punctele de vedere – oferta care include: calculatoare si laptopuri, componente, copiatoare si imprimante, monitoare plottere, servere, videoproiectoare si multe alte produse cu specific IT.

CategoriiIT