Termină liceul în Marea Britanie cu o bursă de studiu via Mara Study Turism!

Ce își poate dori un tânăr adolescent pentru desăvârsirea educației lui și pentru un viitor de succes? Unul dintre răspunsuri ar fi să studieze în străinătate.

Acum, dacă îndeplinesc anumite condiții, elevii merituoși au ocazia să studieze în Anglia, cu o bursă substanțială pentru studiu. 

Sistemul de învațământ din Marea Britanie este unul de succes și considerat etalon al învățământului de calitate la nivel mondial.

Elevii care își doresc să studieze în străinătate, care au rezultate bune la învățătură și un nivel bun al limbii engleze, pot aplica acum pentru înscrirea în anul școlar 2019 -2020.

Mara Study Turism, în colaborare cu Brooke House College din Marea Britanie, organizează un concurs de obținere a unor burse parțiale de studiu pentru anul școlar 2019- 2020.

Bursele, între 20 si 50 % (valoarea reducerii între 6864 GBP și 17 160 GBP) din costurile totale ale anului școlar academic se oferă pentru următoarele programe Brooke House College:

– GCSE (14 – 16 ani)

– ALevel (peste 16 ani)

– University Foundation Program – UFP (peste 17 ani)

– Football Academy (14- 17 ani)

Detalii despre Academia de Fotbal

Dacă ești fotbalist și îți dorești o carieră în acest sport, dar și o educație serioasă, Academia de Fotbal Brooke House College, din țara în care s-a inventat sportul rege, este cea mai bună alegere.

Antrenamentele se fac cu antrenori profesioniști acreditați UEFA.

Pentru aplicarea pentru bursă, elevii care doresc să se înscrie în Academia de Fotbal trebuie să prezinte dovezi ale performanțelor în fotbal și la ce club activează, dacă este cazul.

Evaluarea pentru acordarea burselor se face în urma unui test de limbă engleză, a unui test de matematică și a unui interviu cu reprezentantul școlii.

În cazul în care rezultatele școlare sunt bune, bursa se va acorda în continuare, pentru următorii ani de studiu.

Care sunt condițiile de aplicare pentru bursa de studiu?

  1. Completarea formularului de înscriere;
  2. Situație școlară bună – Foaie matricolă pe ultimii doi ani de studiu;
  3. Recomandare scrisă din partea unui professor ( în limba engleză);
  4. Scrisoare de motivație din partea candidatului ( în limba engleză);
  5. Nivel bun al limbii engleze;
  6. Maturitate și determinarea de a studia în străinătate;

Trei motive pentru care să alegi să studiezi la un liceu privat din Marea Britanie:

  1.   În sistemul de învățământ privat din Marea Britanie se urmăresc îndeaproape particularitățile elevilor, se pun în evidență și se dezvoltă înclinațiile lor.

Elevii își aleg, dintr-un număr mare de subiecte (Matematică, Economie, IT, Business, Chimie, Contabilitate, Fizică, Sociologie, Biologie, Drept, Limbi străine, Sport, Literatură Engleză, Sport, Geografie, Istorie, Arte, Politici guvernamentale), materiile pe care doresc să le studieze, în funcție de aptitudini și interes. Atenția profesorilor este mult mai mare, acest lucru fiind posibil datorită numărului mic de elevi dintr-o clasă.

Citește continuarea aici.