De ce sa inchiriezi o masina de la Nataly Auto Rent ?

In primul rand parcul nostru de masini pentru inchiriat a fost atent selectionat in functie de cererea clientilor, astfel va putem oferi autoturisme de inchirat, inchirieri masini din gama: Dacia, Renault, Opel, VW, Toyota, Ford, Fiat, Skoda si Hyundai atat cu cutie manuala cat si cu transmisie automata.

Avem masini incepand de la Toyota Aygo cu motor de 1000 cmc pana la Ford Mondeo cu motor de 2000 cmc, autoturisme cu propulsie pe benzina unele dotate cu GPL sau motorina. Daca ai nedumeriri de ce ai avea nevoie sa inchiriezi o masina i-ti spunem noi:

-nu ai cauciucuri de iarna si vrei sa dai o fuga in weekend la munte -ai nevoie de o masina mai mare, ti s-a marit familia?

-nu ai platita taxa de drum asa numita rovinieta?

-vrei o masina mai puternica, a ta nu are suficienti cai putere?

-ai prieteni noi si vreti sa iesiti undeva si ai nevoie de o masina de 7 sau 9 locuri?

-ai un eveniment in familie, o nunta sau un botez si ti se pare ca masina ta nu e potrivita?

-sotul e plecat in delegatie si nu ai cu ce sa duci copii la scoala sau la gradinita?

-te-a trimis firma in calatorie de afaceri cu avionul in Timisoara si trebuie sa te deplasezi rapid in diferite locatii pentru incheierea unor contracte?

-ai o iubita noua si vrei sa o impresionezi?

Cand alegi o companie de inchirieri auto, aceasta trebuie sa aibe experienta indelungata, o flota diversificata, clienti fideli si recenzii pozitive pe retelele de socializare.

Daca alegi Nataly Auto Rent vei avea parte de servicii de calitate pentru ca noi punem accent pe siguranta, intretinerea masinii si nu in ultimul rand oferim seriozitate si punctualitate. Noi garantam predarea masinii intr-o ora in orice parte a orasului in caz ca am stab ilit predarea masinii la sediul firmei Dvs sau la hotelul unde sunteti cazati.

Achizitionarea unui automobil este sinonima cu pierdere de bani, intretinerea masinii devenind din ce in ce mai greu de suportat de catre proprietar iar umpararea unei masini noinu mai reprezinte solutia ideala. Solutia ideala pare a fi in momentul de fata inchirierea unei masini pe termen lung prin Nataly Auto Rent.

Trebuie sa mai spunem ca avem cele mai bune preturi din Timisoara, peste 30 zile pretul este negociabil, si ca te asteptam la aeroport la orice ora din zi sau din noapte daca vii de peste mari si tari.Noi nu umblam cu smecherii, la noi pretul afisat este si pretul platit. fara taxe ascunse.

Nataly Auto Rent este preocupata mereu pentru innoirea parcului auto iar pentru fidelizarea clientilor avem reducere 10 % la rezervarile online precum si la urmatoarele inchirieri.