De ce sa participi la Salonul Bicicletei 2018

Vremea rece pare ca nu vrea sa cedeze locul primaverii, insa daca esti ciclist pasionat trebuie sa participi la Salonul Bicicletei. Daca vrei sa-ti cumperi o bicicleta noua sau sa-ti completezi echipamentul cu cele mai noi aparitii, nu iti face planuri in perioada 9-11 Martie! Salonul Bicicletei, cel mai important eveniment dedicat ciclismului din Sud-Estul Europei, isi redeschide portile si anul acesta.

Mii de participanti sunt asteptati la Romexpo, in pavilioanele C1, C2, C4 si C5 pentru a-i intalni pe cei mai cunoscuti producatori de biciclete la nivel national, alaturi de importatorii si magazinele de profil din Romania.

Unul dintre ,,veteranii” acestui eveniment este magazinul de biciclete Veloteca. Asa cum ne-au obisnuit, velotecarii vor veni si anul acesta cu o surpriza pe care profesionistii si adevaratii pasionati sigur o asteptau! Vino la Salonul Bicicletei si vei putea sa testezi celebrele biciclete SUNN! Anul trecut a marcat o premiera pe piata romaneasca de biciclete – brandul francez si-a facut simtita prezenta datorita echipei Veloteca. In momentul de fata, Veloteca este singurul importator autohton al bicicletelor SUNN.

Astfel, daca esti interesat de disciplinele MTB (enduro, cross-country si trail), profita de ocazie si testeaza cele mai noi biciclete SUNN. De asemenea, la standul magazinului de biciclete Veloteca vei gasi produse marca Abus, unul dintre cei mai importanti producatori de antifurturi si casti de protectie.

Evenimentul este dedicat atat profesionistilor, dar si amatorilor, dat fiind programul destul de diversificat cu care Salonul Bicicletei isi va intampina vizitatorii! Printre principalele activitati si facilitati numaram: Bike testing, Plimbari si Parade, Bike Trial, BMX stunt show, Campionatul International de Bike Polo, Vintage Bike Expo, Kids Area, Marathon Cycling, Concursuri si tombole.

Salonul Bicicletei este o ocazie pe care nu ar trebui sa o ratezi. Cele mai importante nume din lumea ciclismului vor fi prezente, iar tu ai sansa de a fi printre primii care testeaza bicicletele anului 2018. Vei putea sa te desfasori intr-un spatiu de aproximativ 15.000 mp in cele 4 pavilioane si peste 5.000 mp de spatiu outdoor destinat celor care vor sa puna la incercare bicicletele mult ravnite.

De asemenea, vei putea sa ceri sfaturile expertilor aflati la eveniment si sa afli mai multe trucuri din culisele acestui sport. Afla care sunt cele mai noi tipuri de accesorii si cum arata un echipament pentru biciclete complet.

Daca preferi sa privesti si nu esti interesat sa testezi bicicletele, esti invitat in zona de Bike Trial, acolo unde vei putea sa-i urmaresti pe profesionisti si sa fii martorul unui adevarat spectacol pe doua roti. Dar toate acele cascadorii BMX sigur nu te vor lasa indiferent si vei vrea sa intri si tu pe teren. Pana la urma, daca tot ai o asemenea sansa, profita de ea si testeaza bicicletele mult dorite.

Daca esti ciclist pasionat, profesionist sau doar curios, nu ar trebui sa ratezi Salonul Bicicletei 2018. Vino pe 9-11 Martie la Romexpo si profita de aceasta ocazie la maxim!